Πρόταση γάμου στην αγαπημένη της έκανε η Ισαντόρα Σερούγιο (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πρόταση γάμου στην αγαπημένη της έκανε η Ισαντόρα Σερούγιο (vid)

bet365

Πρόταση γάμου έκανε στη Βραζιλιάνα παίκτρια του ράγκμπι, Ισαντόρα Τσερούλο η αγαπημένη της Μαργιόρι Ενια, στο Στάδιο Ντεοντόρο, με τις δύο κοπέλες να γνωρίζουν την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους!

Αμέσως μετά την απονομή μεταλλίων, η Τσερούλο, της οποίας η ομάδα κατέλαβε την 9η θέση, δέχτηκε την πρόταση από την Ενία, η οποία παραβρισκόταν ως εθελόντρια στο στάδιο.

«Από τη στιγμή που έμαθα ότι θα είναι στην ομάδα, σκέφτηκα να κάνω κάτι ξεχωριστό. Ήξερα ότι ο κόσμος του ράγκμπι θα αγκάλιαζε την κίνηση μου. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελειώνουν για μένα, όμως την ίδια στιγμή ξεκινά μία καινούρια ζωή με την αγαπημένη μου. Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι η αγάπη νικά», δήλωσε η ΕΝία.

Η Τσερούλο μεγάλωσε στη Βόρεια Καρολίνα και έχει διπλή υπηκοότητα. Παρότι ποτέ δεν είχε ζήσει στη Βραζιλία, τα τελευταία χρόνια συζεί με την Ενία στο Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με το outsports στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μετέχουν 45 αθλητές ανάμεσα στους οποίους τρεις προπονητές, που έχουν δηλώσει δημόσια ότι ανήκουν στην Λ.Ο.Α.Τ. κοινότητα.

 

Τελευταία Νέα