Με Ιμπαγάσα στην 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Με Ιμπαγάσα στην 11άδα

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να κάνει πράξη την πρόθεσή του να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Πάολο Μασάντο, ξεκινώντας βασικό με την Κέρκυρα τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Τι δοκίμασε ο Ζαρντίμ

Όπως σας μεταφέραμε από την Πέμπτη υπήρχαν σκέψεις του Ζαρντίμ να μην έχει στο αρχικό σχήμα τον Μασάντο στον άξονα για να τον ξεκουράσει ενόψει Σάλκε. Στις δοκιμές τους για τους βασικούς ο Πορτογάλος έβαλε τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια.

Δεξιά στην άμυνα πήγε ο Μανιάτης, που όταν τραυματίστηκε πήρε την θέση του ο Μοντέστο. Τα δύο στόπερ ήταν οι Σιόβας και Παπάζογλου. Αριστερά ο Χολέμπας και στον άξονα οι Μοντέστο, Γκρέκο και Ιμπαγάσα.

Στις πτέρυγες ήταν οι Φουστέρ και Αμπντούν και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Στο κέντρο δοκιμάστηκε και ο Φέισα. Μία πιθανή ενδεκάδα με βάση τις παραπάνω δοκιμές απαρτίζεται από τους: Κάρολ, Μοντέστο (σ.σ. διότι μάλλον θα προφυλαχθεί ο Μανιάτης), Σιόβα, Παπάζογλου, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου.

Σκέψεις για... εκπλήξεις με τρεις και πιθανότητα για Τζιμπούρ

Ο Ζαρντίμ εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει μία ευκαιρία στο ελληνικό πρωτάθλημα στον Ντιακιτέ για το δεξί άκρο αλλά και στον Βλαχοδήμο για τα χαφ. Πρόκειται για ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες. Για την ακρίβεια θα θεωρηθεί έκπληξη, όμως σε ορισμένους αγώνες ο Πορτογάλος έχει προχωρήσει σε κινήσεις που δεν περίμενε κανείς...

Οπότε είναι κάτι το ανοιχτό προς το παρόν. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει βασικός στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ ενώ την Παρασκευή στου Ρέντη κυκλοφόρησαν και σενάρια για να είναι στο αρχικό σχήμα ο Ζαραδούκας (σ.σ. που θα αποτελέσει εάν συμβεί μία ακόμα έκπληξη).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα