Κυνηγάει «μπαμ» με Ντελ Πιέρο!

Κυνηγάει «μπαμ» με Ντελ Πιέρο!

Κώστας Παλαιολόγος
Κυνηγάει «μπαμ» με Ντελ Πιέρο!

bet365

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Novasport FM, ο Ολυμπιακός κυνηγάει το μπαμ με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά!

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης έστω και την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου φέρεται έτοιμος να κάνει το «κόλπο-γκρόσο» και να φέρει στον Ολυμπιακό τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Γιουβέντους και έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το ιταλικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία!

Σε απόδοση 1.23 βρίσκουμε στην betfair την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό

Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από τον Novasports FM , ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρότσση και ο 38χρονος Ιταλός τη σκέφτεται σοβαρά!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην άσος της Γιουβέντους έχει στα χέρια του άλλες τέσσερις προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Ανάμεσα σε αυτές του ξεχωρίζει είναι και του Ολυμπιακού.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που φέρεται να ωθεί τον Ντελ Πιέρο στη απόφαση να πει το ναι είναι η προοπτική του Champions League, όπου θα αγωνίζονται και φέτος οι «ερυθρόλευκοι».

Ο αδελφός του Ντελ Πιέρο ο οποίος είναι και ο μάνατζέρ του επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι άμεσες δεδομένου ότι τελειώνει και η διορία για τη λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στο Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα