Το σήκωσε με Πάρα! (video)

Gazzetta team
Το σήκωσε με Πάρα! (video)

bet365

Η Ιντεπεντιέντε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φακούντο Πάρα,, ανέτρεψε το 2-0 της Βραζιλίας, νίκησε 3-1 την Γκοϊάς, έστειλε στα πέναλτι το ματς και εκεί πήρε το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Η Ιντεπεντιέντε πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα σε έναν τελικό που είχε συγκινήσεις και έντονο… ελληνικό χρώμα.

Ο Φακούντο Πάρα, που αγωνιζόταν στην Λάρισα με δυο γκολ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση καθώς μέχρι εκείνη την ώρα ήταν στο 1-1, ενώ ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, όπως και ο Λεάντρο Γκρασιάν που πέρασε από τον Άρη.

Η Ιντεπεντιέντε ξεκίνησε το παιχνίδι ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 19’ λεπτό με τον Βελάσκες. Στο 22’ όμως ο Μούρα πάγωσε την Ιντεπεντιέντε ισοφαρίζοντας. Τα δυο γκολ που χρειαζόντουσαν για να πάει στην παράταση το παιχνίδι όμως τα πέτυχε ο Φακούντο Πάρα στο 27’ και το 35’ αντίστοιχα. Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, όπως και στην παράταση οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι οπού με την βοήθεια της εξέδρας η Ιντεπεντιέντε κέρδισε με 5-3 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ιντεπεντιέντε – Γκοϊας 3-1 (5-3 πέν.)

(19’ Βελάσκες, 27’ 35’ Πάρα – 22’ Μούρα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα