Νέα... χτυπήματα στον Απόλλωνα...

Νέα... χτυπήματα στον Απόλλωνα...

Δημήτρης Τομαράς

bet365

Ενός κακού μύρια έπονται. Σα να μην έφταναν τα χίλια... δυό προβλήματα που έχει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς ήρθε να προστεθεί και αυτό του Γιάννη Παπουλίδη. Ο συγκεκριμένος ζητά 45.000 ευρώ, χρήματα που έβαλε στο ταμείο της ΠΑΕ και δεν έλαβε πίσω. Λεφτά ζητά και ο πρώην παίκτης της, Μανόλης Σπυριδάκης (73.000 (!) ευρώ).


Ένα έγγραφο έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλωνα Καλαμαριάς για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής από την ΕΕΑ, για χρέος στο πρώην μέλος της διοίκησης, Γιάννη Παπουλίδη. Ο τελευταίος ζητά 45.000 ευρώ, χρήματα που έβαλε στο ταμείο της ΠΑΕ και δεν έλαβε πίσω.

Επίσης ο Μανόλης Σπυριδάκης, πρώην παίκτης της ομάδας, κατέθεσε αίτηση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία καταγγέλλει την μη καταβολή της πρώτης δόσης από την κερδισμένη του προσφυγή (ζητά συνολικά 73.000 ευρώ) και αξιώνει τον μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών από κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί μία επιτροπή σωτηρίας για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η καταφυγή στον ορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο. Ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με ορισμένους ανθρώπους της ομάδας προσπαθούν να βρουν λύσεις για όλα αυτά τα μεγάλα προβλήματα.
 

Τελευταία Νέα