3+2 σειρές στην COSMOTE TV που θα σε κάνουν να μην αφήσεις το τηλεκοντρόλ από τα χέρια! (pics & vids)

Gazzetta team
3+2 σειρές στην COSMOTE TV που θα σε κάνουν να μην αφήσεις το τηλεκοντρόλ από τα χέρια! (pics & vids)
Αν δεν θέλεις να σου ξεφεύγει σειρά για... σειρά, έρχονται τρεις δυνατές πρεμιέρες μέσα στον Μάιο! Bonus: Αν είσαι λάτρης του binge-watching, έχουμε δύο φοβερές προτάσεις και για σένα!

Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία! Σε ποιον δεν αρέσει να παρακολουθεί τις σειρές που κυκλοφορούν, για να είναι «μέσα» στα πράγματα και να ανταλλάσσει απόψεις με τους φίλους του;

Για τον Μάιο, η COSMOTE TV έχει τις καλύτερες και πιο «δυνατές» προτάσεις! Τρεις νέες σειρές κυκλοφορούν στα κανάλια COSMOTE SERIES HD και COSMOTE SERIES MARATHON HD, οι οποίες θα σε καθηλώσουν και δεν θα θες να πατήσεις το pause.

Επειδή, υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που δεν αρκούνται σε μια και μόνο σεζόν, αλλά προτιμούν τον... μαραθώνιο, δύο σειρές στο COSMOTE TV PLUS υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και πολύ γέλιο, από την αρχή έως το τέλος!

The Pursuit of Love

Δυο λόγια για τη σειρά: Δύο νεαρές βρετανίδες αριστοκράτισσες, η Λίντα Ράντλετ και η Φάνι Λόγκαν, συγγενείς μεταξύ τους και στενές φίλες, δοκιμάζουν τα όρια της φιλίας τους, ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από την περιοχή τους και να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, στη διάρκεια του Μεσοπολέμου. Όμως, οι επιλογές της Λίντα, που είναι διαρκώς υπό τον έλεγχο του θείου της Μάθιου, θα την φέρουν σε ρήξη με την χαμηλών τόνων Φάνι, η οποία εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της και μεγάλωσε με τη θεία της, Έμιλι. Αγάπη, έρωτας, φιλία και προδοσία είναι πάντα στο επίκεντρο. Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη best seller μυθιστορηματική τριλογία που έγραψε η Νάνσι Μίτφορντ το 1945, και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο βιβλίο.

Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς (Cinderella, Mamma Mia: Here We Go Again, Rebecca), η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών Έμιλι Μπίτσαμ (Little Joe), και ο υποψήφιος για 2 Χρυσές Σφαίρες Ντόμινικ Ουέστ (The Affair)

Aριθμός επεισοδίων: 3
Προβολή: 16 Μαΐου | COSMOΤΕ SERIES HD & COSMOTE TV PLUS | Το 1ο επεισόδιο στις 23:00 και το 2ο ταυτόχρονα με την Αγγλία στις 00:00. Ενώ στις 23/05 θα προβληθούν και τα 3 επεισόδια με το 3ο να κάνει ταυτόχρονη μετάδοση με την Αγγλία

Να την δεις αν: Σου αρέσουν οι σειρές εποχής, είσαι hopeless romantic, αλλά... θέλεις λίγο και το δράμα σου! Plus, ένα all-star cast! Λίλι Τζέιμς (Mamma Mia: Here We Go Again, Cinderella, Downton Abbey, Darkest Hour, War and Peace), Έμιλι Μπίτσαμ (Little Joe, Cruella), Ασάαντ Μπουάντ (Call My Agent!), Ντόμινικ Ουέστ (The Wire, The Affair), Άντριου Σκοτ (Fleebag), Έμιλι Μόρτιμερ, η οποία σκηνοθετεί τη μίνι σειρά (Match Point, Hugo, Mary Poppins Returns).

Fun fact 1: Η Λίλι Τζέιμς και ο Ντόμινικ Ουέστ, που στη σειρά υποδύεται τον πατέρα της, εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ στη Ρώμη, στην αρχή των γυρισμάτων. Μετά την επιστροφή τους στο Λονδίνο, ο Ουέστ και η επί δέκα χρόνια σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους ανακοίνωσαν δημόσια πως «ο γάμος μας παραμένει ισχυρός, ευχαριστούμε πολύ».

Fun fact 2: Τα περισσότερα γυρίσματα, κατόπιν αυστηρού πρωτοκόλλου λόγω πανδημίας, έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Μπρίστολ και του Μπαθ στη Νότια Αγγλία.

Bloodlands

Δυο λόγια για τη σειρά: Ένας πεπειραμένος επιθεωρητής της αστυνομίας από τη βόρεια Ιρλανδία, ο Τομ Μπράνικ, προσπαθεί να συνδέσει μια υπόθεση απαγωγής με μια άλλη, που είχε απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη πριν από είκοσι χρόνια και η οποία είχε μπει στο αρχείο, λόγω έλλειψης αποδείξεων. Αυτό, όμως, είχε τεράστιο συναισθηματικό κόστος για τον ίδιο, αφού δολοφονήθηκε η γυναίκα του. Τι σχέση έχει το παρόν με το παρελθόν;

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Νέσμπιτ (The Hobbit), Λόρκαν Κράνιτς (Love, Rosie)

Προβολή: 22 Μαΐου | COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD 4 | Επεισόδια back to back από τις 18:00 και ταυτόχρονα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS

Να την δεις αν: Σου αρέσουν οι αστυνομικές σειρές, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, έχουν δυνατή πλοκή, καθηλωτικές ερμηνείες και η δράση δεν σταματά ποτέ, μέχρι να δοθούν απαντήσεις!

Fun fact 1: Ο Τζέιμς Νέσμπιτ αρχικά ήθελε να γίνει καθηγητής γαλλικών, αλλά ο δάσκαλός του στο σχολείο τον έπεισε να στραφεί στο θέατρο. Έχει δύο κόρες, οι οποίες εμφανίστηκαν μαζί του στο “The Hobbit: The Desolation of Smaug” του Πήτερ Τζάκσον το 2013. Τρία χρόνια αργότερα, ο Νέσμπιτ έγινε αξιωματικός του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τίτλο που του απένειμε τιμητικά η Βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες του, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην κοινότητα της Βόρειας Ιρλανδίας. Σχολιάζοντας τις ιρλανδικές προφορές στο σινεμά, έχει πει πως έχει ακούσει αρκετές κακές, αλλά εκείνη του Μίκι Ρουρκ ήταν μακράν η χειρότερη!

Fun fact 2: Υπάρχει ένας συμβολισμός αναφορικά με τον μυστηριώδη δολοφόνο που φέρει το όνομα Γολιάθ: Γολιάθ ονομάζεται ένας από τους δύο μεγάλους κίτρινους γερανούς στο ναυπηγείο Harland και Wolff στο Μπέλφαστ, με το μέγεθός του να μεσουρανεί στην πόλη από το 1969.

Flack

Δυο λόγια για τη σειρά: Η Ρόμπιν εργάζεται για μια γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Λονδίνου με πελάτες ποδοσφαιριστές, celebrity σεφ, pop stars, που είναι όλοι τους «προβληματικές» διασημότητες, και καταφέρνει να τους βγάζει πάντα «καθαρούς», χρησιμοποιώντας κυρίως αθέμιτα μέσα. Όλα αυτά, την ίδια ώρα που η δική της ζωή, γεμάτη καταχρήσεις και οικογενειακά τραύματα, σταδιακά αποσυντίθεται. Το "Flack" είναι μια... ιλαροτραγική τηλεοπτική σειρά, που σαρκάζει σε βάθος την κοινωνία του θεάματος, το πώς το χρήμα, η εξουσία και η δόξα μπορούν να διαφθείρουν τους ανθρώπους, και που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη της σεζόν, αποτελούμενη επίσης από έξι επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν: Η βραβευμένη με Όσκαρ Άννα Πακουΐν (The Piano, True Blood), Ρεμπέκα Μπένσον (Game of Thrones), Σόφι Οκονέντο (Hotel Rwanda)

Προβολή: 30 Μαΐου | COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD | Επεισόδια back to back από τις 18:00 ο 1ος κύκλος | 6 επεισόδια back to back από τα μεσάνυχτα ο 2ος κύκλος και ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS

Να την δεις αν: Σου αρέσουν οι «έξυπνες» σειρές, που διαθέτουν (αυτο)σαρκασμό, (καυστικό) χιούμορ, προσωπικότητες - καρικατούρες και σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετές! Η Άννα Πακουΐν, γνωστή και αγαπημένη του ελληνικού κοινού από το "True Bloods", είναι το «μεγάλο χαρτί» της σειράς και είναι εκείνη που κάνει - φυσικά - όλη την διαφορά!

Fun fact 1: Η Άννα Πάκουιν έπαιξε σε ηλικία εννιά ετών στο "The Piano" της Τζέιν Κάμπιον και κέρδισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, το οποίο μέχρι και σήμερα κρατάει κλειδωμένο στην ντουλάπα της, ενώ η Σόφι Οκονέντο με το "Hotel Rwanda" του 2004 έγινε η δεύτερη μόλις μαύρη Βρετανίδα ηθοποιός που κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.

Fun fact 2: Η λέξη "flack" χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σαν ουσιαστικό για να δηλώσει τον όρο «διαφημιστικός πράκτορας» (“publicity agent”), στα τέλη της δεκαετίας του 1930.

Σου αρέσει το binge-watching;

Αν πάλι, είσαι από εκείνους που τους αρέσει να παρακολουθούν 5-6 κύκλους... μονοκοπανιά και δεν θέλεις να βλέπεις ένα κύκλο, μέχρι να βγει ο επόμενος, εδώ είναι η λύση! Δύο σειρές με όλους τους κύκλους τους, για να είσαι συνέχεια σε... εγρήγορση!

Schitt’s Creek (6 σεζόν)

Δυο λόγια για τη σειρά: Ο Τζόνι Ρόουζ, μεγιστάνας αλυσίδας videoclubs και η οικογένειά του βρίσκονται ξαφνικά χρεωκοπημένοι και υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν την μέχρι πρότινος πλουσιοπάροχη ζωή τους. Απελπισμένοι, καταφεύγουν στο Schitt's Creek, μια μικρή επαρχιακή πόλη, σε ένα φτωχικό, κακοδιατηρημένο πανδοχείο, που είχε αγοράσει κάποτε ο Ρόουζ για τον γιο του, στο πλαίσιο ενός οικογενειακού αστείου. Εκεί, προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, χωρίς, όμως, να έχουν την παραμικρή ιδέα της αληθινής ζωής.

Πρωταγωνιστούν: Γιουτζίν Λέβι (Finding Dory, American Pie), Κάθριν Ο' Χάρα (Frankenweenie, Μόνος Στο Σπίτι & Μόνος Στο Σπίτι 2), Νταν Λέβι (Modern Family)

Προβολή: Απόλαυσε και τους 6 κύκλους αποκλειστικά στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS

Να την δεις αν: Θα ήθελες να έχεις πατέρα τον λατρεμένο Γιουτζίν Λέβι - τον οποίο αγαπήσαμε όλοι από το «ένδοξο» "American Pie". Κι αφού δεν μπορείς να τον έχεις, μπορείς να τον απολαύσεις να κάνει απίθανα πράγματα για ακόμα μια φορά! Τα πάνω - κάτω έρχονται στη ζωή του και πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία του - χωρίς επιτυχία τις περισσότερες φορές. Κάτι, που εγγυάται απίστευτες στιγμές γέλιου!

Fun fact 1: Το δίδυμο Γιουτζίν Λέβι - Κάθριν Ο΄ Χάρα, η οποία υποδύεται τη σύζυγό του στη σειρά, έχει ιστορία. Οι δυο τους είναι φίλοι από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν ήταν μέλη του καναδικού πετυχημένου τηλεοπτικού σόου με σκετς, "SCTV". Εκεί η, επίσης καναδικής καταγωγής ηθοποιός, σεναριογράφος και κωμικός Ο' Χάρα έγινε γνωστή για το ταλέντο της στις απομιμήσεις, ανάμεσα τους κι εκείνες της Λούσιλ Μπολ και της Κάθριν Χέρμπορν.

Fun fact 2: Στην αρχή, το σενάριο του "Schitt's Creek" απορρίφθηκε από όλα τα αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια, συνδρομητικά και μη, μέχρι που οι Λέβι ίδρυσαν τη δική τους εταιρεία παραγωγής (την "Not A Real Company") και τελικά προχώρησαν σε συμφωνία με το CBC και τα ευρωπαϊκά ITV Studios, ενώ το καναδικό κανάλι "POP" συμφώνησε να καταβάλει το ποσό που υπολειπόταν.

Nashville (6 σεζόν)

Δυο λόγια για τη σειρά: Το "Nashville" είναι μια φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά, συνολικά έξι σεζόν, με βασικές πρωταγωνίστριες τις Κόνι Μπρίτον και Χέιντεν Πανετιέρ και δημιουργό την Κάλι Κούρι. Με σκηνικό το Νάσβιλ, την παγκόσμια πρωτεύουσα της country μουσικής, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από δύο τραγουδίστριες, τη Ρέινα Τζέιμς (Μπρίτον), άλλοτε "Βασίλισσα της country" μητέρα και σύζυγο, της οποίας η λαμπρή καριέρα αρχίζει πια να ξεφτίζει, καθώς και της Τζούλιετ Μπαρνς (Πανετιέρ), ενός ραγδαία ανερχόμενου μουσικού ταλέντου.

Πρωταγωνιστούν: Κόνι Μπρίτον, Χέιντεν Πανετιέρ, Κλαιρ Μπόουεν, Έρικ Κλόουζ, Τσαρλς Έστεν, Τζόναθαν Τζάκσον, Σαμ Παλάντιο, Ρόμπερτ Ουίσντομ, Πάουερς Μπουθ, Κρις Κάρμακ, Λένον Στέλα, Μέισι Στέλα, Ουίλ Τσέις, Όλιβερ Χάντσον, Όμπρεϊ Πιπλς, Κάμερον Σκόγκινς, Κέιτλιν Ντάμπλντεϊ, Τζεφ Νόρντλινγκ.

Προβολή: Απόλαυσε και τους 6 κύκλους αποκλειστικά στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS

Να την δεις αν: Σου αρέσει η πλοκή που εκτυλίσσεται με επίκεντρο τη μουσική, και ειδικά την country. Στην πρεμιέρα της το 2012, η σειρά είχε κοντά 9 εκατομμύρια τηλεθεατές και αμέσως τη λάτρεψαν όλοι! Το "Nashville" έχει την «σφραγίδα» της Τεξανής ηθοποιού, παραγωγού και σεναριογράφου, Κάλι Κούρι, η οποία κέρδισε βραβείο Όσκαρ το 1992 για το «Θέλμα και Λουίζ».

Fun fact 1: Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τζόναθαν Τζάκσον που υποδύεται τον Έιβερ Μπάρκλεϊ έχει κερδίσει πέντε βραβεία ΕΜΥ (κανένα από αυτά για το NASHVILLE). Ο Τζάκσον έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του, για μια δεκαετία σχεδόν, στην κλασσική πια τηλεοπτική σαπουνόπερα General Hospital.

Fun fact 2: Όλοι ανεξαιρέτως οι ηθοποιοί στη σειρά τραγουδούν στ' αλήθεια. Επίσης, παίζουν αληθινή κιθάρα. Μια φορά, η Κόνι Μπρίτον ήταν καλεσμένη στο σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου και ομολόγησε πως αισθανόταν σχεδόν ντροπή για την επιτυχία της στην country, συμπληρώνοντας πως συνήθιζε να περπατά στο Νάσβιλ απολογούμενη σε όποιον ντόπιο τραγουδιστή βρισκόταν στον δρόμο της και ζητώντας του, αν ήθελε, να τον συμπεριλάβει στο άλμπουμ της.

Μην χάσεις και το ερωτικό - ψυχολογικό θρίλερ «42°C»

Μάθε περισσότερα για αυτές, αλλά και για άλλες σειρές της COSMOTE TV εδώ.