Resident Evil Village: Νέο demo, νέα trailers και ο τρόμος πλησιάζει

Παύλος Παπαπαύλου
Resident Evil Village: Νέο demo, νέα trailers και ο τρόμος πλησιάζει
Η Capcom έκανε πολλές ανακοινώσεις για το Resident Evil Village.

Η Capcom προχώρησε σε νέες ανακοινώσεις για το Resident Evil Village, στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Η εταιρεία δημοσίευσε αρχικά ένα νέο trailer για το παιχνίδι που παρουσίασε μερικά τέρατα, την Lady Dimitrescu, τον Chris Redfield και άλλους βασικούς χαρακτήρες.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και ένα demo που θα διατεθεί μόνο για 24 ώρες σε εκδόσεις για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia. Οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το game μόνο για μία ώρα από τις 2 Μαΐου 03.00 τα ξημερώματα και θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τόσο την περιοχή του κάστρου, όσο και αυτή του χωριού.

Πριν από αυτό το demo, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να δοκιμάσουν και ένα άλλο, το “8 Hours in Village”, όπου και θα έχουν 8 ώρες για να παίξουν από 30 λεπτά σε κάθε μία από τις δύο περιοχές. Η διάθεση του τμήματος με το χωρίο ξεκινήσει στις 18 Απριλίου και 03.00 τα ξημερώματα και αυτή του κάστρου στις 24 Απριλίου στις 03.00 τα ξημερώματα.

Στο παιχνίδι επιστρέφει και το Mercenaries Mode που έχουμε γνωρίσει σε παλαιότερους τίτλους της σειράς. Δείτε σε τι αναλύσεις θα "τρέχει" το παιχνίδι στις διάφορες κονσόλες εδώ.