Age of Empires 4: Όλες οι ανακοινώσεις και τα νέα trailers (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Age of Empires 4: Όλες οι ανακοινώσεις και τα νέα trailers (vids)
Η Microsoft αποκάλυψε νέο υλικό για το Age of Empires 4 και το Gazzetta το προσφέρει συγκεντρωμένο.

Η σειρά Age of Empires είναι από τις πλέον δημοφιλείς της Microsoft και η αμερικανική εταιρεία διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ένα livestream με πολλές ανακοινώσεις. Το Age of Empires Fan Preview έφερε στο προσκήνιο αρκετές ενημερώσεις τόσο για το Age of Empires 4 που έρχεται, όσο και για τα υπάρχοντα games που προσφέρθηκαν τα τελευταία χρόνια στους PC gamers. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Αρχικά, το Age of Empires II: Definitive Edition θα υποδεχτεί το πακέτο επέκτασης Dawn of the Dukes και θα ταξιδέψει τους παίκτες στην Ανατολική Ευρώπη. Παράλληλα θα προσθέσει και δυνατότητα για συμμετοχή σε ιστορικές μάχες μέσω co-op.

Το Age of Empires III: Definitive Edition από την άλλη θα αναβαθμιστεί στις 13 Απριλίου, προσθέτοντας τον πολιτισμό των ΗΠΑ, μια νέα Home City, 9 νέες μονάδες και άλλα χαρακτηριστικά. Το πακέτο επέκτασης θα γίνει διαθέσιμοι δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια θα πωλείται ξεχωριστά. Μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσει και μια αναβάθμιση για τους αφρικανικούς πολιτισμούς.

Τέλος, είχαμε και νέο υλικό για το Age of Empires 4 που έρχεται το φθινόπωρο του 2021 για υπολογιστές και θα αποτελέσει μέρος και της πλατφόρμας Xbox Game Pass.

To παιχνίδι θα προσφέρει 4 διαφορετικές περιόδους και 8 πολιτισμούς. Βελτιώσεις έχουμε στα γραφικά, στο σύστημα καταστροφών, αλλά και σε ένα νέο μηχανισμό κάλυψης που θα βοηθήσει πάρα πολύ στις μάχες.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της Microsoft στη συνέχεια.