Αναζητούν το... φως στο τούνελ

Αναζητούν το... φως στο τούνελ

Δημήτρης Τομαράς

bet365

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το κύριο μέλημα αυτήν την εποχή είναι να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της στη Β' Εθνική. «Θέλουμε να αποφύγουμε την ενδεχόμενη περιπέτεια με τυχόν υποβιβασμό. Ως εκ τούτου στηρίζουμε με κάθε θυσία την ομάδα μας. Στρέφουμε όλες μας τις δυνάμεις στην αγωνιστική της αναγέννηση», τόνισε στην ΕΡΑ Σπορ ο πρόεδρος της ΠΑΕ των «ροσονέρι», Γιάννης Ιωσηφίδης.


Στην συνέχεια ο κ. Ιωσηφίδης δήλωσε: «Ακολουθούν τα θεόρατα χρέη. Ξεπερνούν τα 4.000.000 Ευρώ. Δρομολογήσαμε μία επική προσπάθεια. Στην πορεία της πάντως, δεν είμαστε μόνοι. Ο Δήμος Καλαμαριάς, η κοινωνία της Θεσσαλονίκης ολόκληρη και οι απανταχού Καλαμαριώτες είναι μαζί μας».

Ο κ. Ιωσηφίδης εξέφρασε και τις βαθιές ευχαριστίες του στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και στον Δήμαρχο Καλαμαριάς Χριστόδουλο Οικονομίδη: «Είναι σημαντική η συμπαράσταση τους και σε λόγια και σε έργα».

Ως επόμενο στόχο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς ανέφερε την απόδοση ευθυνών για την... κατρακύλα της ιστορικής ομάδας: «Είναι υποχρέωση μας αυτός ο στόχος. Φτάσαμε να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική που λέει ο λόγος, εξ αιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η απόδοση ευθυνών με διαφανείς διαδικασίες σε όσους προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα είναι ήδη δρομολογημένη. Επί 4 μήνες παρέμεναν χωρίς δραχμή όλα τα μέλη της ομάδας μας. Καταβάλλαμε ήδη μισθούς 1 μήνα. Εξελίσσεται μία επική προσπάθεια για να αποφύγουμε την ολοκληρωτική καταστροφή».
 

Τελευταία Νέα