Kitbag: O Χοακίν Φίνιξ γίνεται από Τζόκερ... Ναπολέων Βοναπάρτης! (pic & vid)

Gazzetta team
Kitbag: O Χοακίν Φίνιξ γίνεται από Τζόκερ... Ναπολέων Βοναπάρτης! (pic & vid)
Περισσότερα από 20 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στον «Μονομάχο», οι Χοακίν Φίνιξ και Ρίντλεϊ Σκοτ θα δουλέψουν ξανά μαζί στο ''Kitbag'', στην ταινία για τη ζωή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, με τον ηθοποιό να ενσαρκώνει τον θρυλικό Γάλλο στρατηγό!

Σπουδαία νέα για μια ταινία που την περιμένουμε πώς και πώς -και τώρα ακόμη περισσότερο!

Στο ''Kitbag'', του αγαπημένου Ρίντλεϊ Σκοτ, που θα αφηγείται την ιστορία της ζωής του Ναπολέοντα από την άνοδό του στην εξουσία, καθώς και τη θυελλώδη σχέση του με τη γυναίκα του Ζοζεφίνα, τον θρυλικό Γάλλο στρατηγό θα υποδυθεί ο Χοακίν Φίνιξ!

Ο Φίνιξ, δε, θα δουλέψει ξανά με τον Σκοτ, για πρώτη φορά από το 2000 και τη συνεργασία τους στον «Μονομάχο». Εκεί, θυμίζουμε, ο ηθοποιός ερμήνευσε τον Κόμμοδο και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

O Φίνιξ κέρδισε την προηγούμενη χρονιά το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία του στην ταινία ''Joker'', ενώ αργότερα πρωταγωνίστησε σε μια μικρού μήκους ταινία για την κλιματική αλλαγή, με τίτλο ''Guardians of Life''.

Στα επόμενα σχέδιά του, εκτός από τον Ναπoλέοντα, είναι η ταινία ''Gucci'', η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα στην Ιταλία το 2021. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό καστ, αποτελούμενο από την Lady Gaga, τον Άνταμ Ντράιβερ, τον Γιάρεντ Λέτο, τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Όσο για το ''Kitbag'', τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του 2021.