«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε πως αν συνεχιζόταν η σειρά θα έπρεπε να πεθάνει η «Ελένη»

Gazzetta team
«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε πως αν συνεχιζόταν η σειρά θα έπρεπε να πεθάνει η «Ελένη»
Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκε η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

O Γιάννης Μπέζος έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, η σειρά, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωνε, έριξε τίτλους τέλους μετά από δική του απόφαση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino», ο ηθοποιός εξήγησε το λόγο που μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν η σειρά συνεχιζόταν, θα βλέπαμε το θάνατο αγαπημένου χαρακτήρα, που σεναριακά θα ήταν αναπόφευκτος.

«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.
Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, (σ.σ. αυτόν της "Ελένης"), είχε γυρίσματα με τον Αλμοδόβαρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την "αρρώσταινε" και την "πέθαινε". Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ», εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος και το σίγουρο είναι ότι ούτε οι Έλληνες φαν της σειράς θα το ήθελαν.

Πηγή: Reader.gr