Fargo 4: Το καλύτερο ποδαρικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Gazzetta team
Fargo 4: Το καλύτερο ποδαρικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν
Το τέταρτο μέρος της αγαπημένης σειράς κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο COSMOTE SERIES HD στις 22:00.

To μόνο πράγμα που γνωρίζαμε για την Μινεσότα πριν την πρώτη σεζόν του Fargo ήταν οι Timberwolves. Από τότε, χάρη στο Fargo, αγαπήσαμε την παγωμένη πολιτεία στον αμερικανικό βορρά, η οποία μάθαμε πως εκτός από ομάδα στο ΝΒΑ έχει μπόλικο χιόνι, μαφία και αστυνόμους που δεν τους λες και τσακάλια για να τα βγάλουν πέρα μαζί της.

Η τέταρτη σεζόν, βέβαια, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο COSMOTE SERIES HD στις 22:00 με διπλό επεισόδιο 24 ώρες με την Αμερική, μεταφέρεται λίγο πιο νότια και συγκεκριμένα στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, όπου το 1950 δύο φατρίες μαφιόζων αγωνίζονται για ένα κομμάτι του αμερικανικού ονείρου μέσα από την παραοικονομία και την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Μετά τον Billy Bob Thorton, τον David Thewlis, τον Martin Freeman και των Ewan McGregor που πρωταγωνίστησαν στις προηγούμενες σεζόν, τα φώτα φέτος θα πέσουν πάνω στον Chris Rock. O Chris Rock πρωταγωνιστεί ως ο Loy Cannon, επικεφαλής μιας αφροαμερικανικής οικογένειας μαφιόζων, που σε ένδειξη καλής θελήσεως, παραδίδει τον μικρότερο γιο του στον εχθρό Donatello, τον επικεφαλή της ιταλικής μαφίας, για να παγιώσει την ανακωχή τους. Σε αντάλλαγμα, ο Donatello παραδίδει τον μικρότερο γιο του στον Loy…αλλά η αδύναμη εκεχειρία απειλείται όταν ο Donatello πεθαίνει στο νοσοκομείο μετά από μια συνηθισμένη χειρουργική επέμβαση.

Είμαστε σίγουροι πως και αυτή η σεζόν θα μας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη.

Παίζουν: Chris Rock, Francesco Acquaroli, Andrew Bird, Gaetano Bruno, Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Jeremie Harris, Jack Huston, Amber Midthunder

H 4η σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο COSMOTE SERIES HD στις 22:00.