Raised by Wolves: Πρώτο trailer, ίσως για τη σειρά της χρονιάς (pic & vid)

Gazzetta team
Raised by Wolves: Πρώτο trailer, ίσως για τη σειρά της χρονιάς (pic & vid)
Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το πιο βαρύ χαρτί του, το ''Raised by Wolves'' του Ρίντλεϊ Σκοτ, που πολλοί λένε πως θα είναι η σειρά της χρονιάς!

Το πολυαναμενόμενο ''Raised by Wolves'' του σπουδαίου Ρίντλεϊ Σκοτ, έχει το πρώτο του trailer και είναι πραγματικά εκπληκτικό, δείχνοντας κατευθείαν γιατί θεωρείται πως θα είναι η σειρά της χρονιάς!

Αποτελεί, δεδομένα, το πιο βαρύ χαρτί για το HBO Max, τη νέα υπηρεσία της WarnerMedia και περιμένουμε, πλέον, με μεγάλη ανυπομονησία την πρεμιέρα, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Σκοτ έχει σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια αυτής της sci-fi σειράς. Το κόνσεπτ είναι κάτι μεταξύ Alien και Blade Runner, αλλά ο 82χρονος, πάντα ευρηματικός, πηγαίνει και σε διαφορετικά μονοπάτια.

Το Raised by Wolves μας ταξιδεύει σε μια εποχή όπου η Γη έχει καταστραφεί και δύο ανδροειδή μεγαλώνουν παιδιά ανθρώπων σε έναν μυστηριώδη πλανήτη. Την ίδια στιγμή, η κοινότητα κλονίζεται από θρησκευτικές διαφορές και τα ανδροειδή συνειδητοποιούν ότι το να προσπαθείς να ελέγξεις τα πιστεύω των ανθρώπων δεν είναι και τόσο εύκολο.

Πρωταγωνιστής είναι ο Τράβις Φίμελ, ο Ράγκναρ από τη σειρά Vikings, οπότε καταλαβαίνεται τι προσδοκίες υπάρχουν για το τι θα δούμε...

Ιδού το εκπληκτικό trailer και το poster: