Το αγαπημένο μου TOP 5 από τους «Α.Μ.Α.Ν.» (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Το αγαπημένο μου TOP 5 από τους «Α.Μ.Α.Ν.» (vids)
Μπαίνουμε στην μηχανή του χρόνου και θυμόμαστε πέντε στιγμές άπλετου γέλιου που προσέφεραν οι Α.Μ.Α.Ν.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως όταν έπαιζαν οι «Α.Μ.Α.Ν.» στην τηλεόραση, ήμουν αρκετά μικρή, όμως είχαν μείνει στο μυαλό μου οι Κανάκης - Καλυβάτσης με τη λευκή αμφίεση, σε λευκό φόντο, με λευκό γυαλί, το οποίο... τρόμαζε κάπως. Μεγαλώνοντας, τους έμαθα καλύτερα μέσα από επαναλήψεις ενώ στα φοιτητικά χρόνια, μία στο τόσο άνοιγα το YouTube και τα σπαρταριστά επεισόδια μού κρατούσαν παρέα και γίνονταν αιτία για γέλια μέχρι... δακρύων με την παρέα.

Κάπως έτσι και στην καραντίνα, που ο καθένας ψάχνει τρόπους, για να περάσει η ώρα του ευχάριστα. Ένας φίλος έστειλε ένα βιντεάκι σε κοινό chat και μού θύμισε τα παλιά. Άρχισα πάλι να ψάχνω τα αγαπημένα μου βίντεο και να γελάω μόνη μου. Το ένα με έβγαζε στο άλλο και το αποφάσισα: Θα έκανα το αγαπημένο μου ΤΟΡ 5.

Δεν ξέρω αν σας αρέσουν το ίδιο ή προτιμάτε άλλα, εγώ πάντως θα συνεχίσω να γελάω όταν τα βλέπω, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

1. «Σαλεπάκι παιδιά»!

Παραλία με 40 βαθμούς. Ο τζίτζικας «σκάει» και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με μαλλί μπούκλα και τρελό γυαλί, φωνάζει στο αυτί του Αντώνη Κανάκη διαδοχικά για: λουκουμάδες, καυτό σαλεπάκι, πατσά και γούνες, με τον Γιάννη Σερβετά να κάνει παράπονα!

2. Μάνα είναι μόνο μία!

Η Ελληνίδα μάνα στο μεγαλείο της! Οι Α.Μ.Α.Ν. παρουσίασαν με τον πιο... ρεαλιστικό τρόπο τα do's and don'ts! Δείτε και πάρτε μαθήματα!

3. Ανώτατη Σχολή Διαιτησίας

Θες να ασχοληθείς με τη διαιτησία και να σφυράς σε μεγάλα παιχνίδια; Ο δίκαιος Κανάκης και το... λαμόγιο Καλυβάτσης σού δείχνουν τον τρόπο. Διαλέγεις και παίρνεις!

4. Pizza ο Τέλης

Τα ζόρια των ντελιβεράδων, που έρχονται με το μηχανάκι μέχρι μέσα στο σπίτι σου, και αυτών που παραγγέλνουν, στην εποχή της δραχμής!

5. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Ο πατέρας Κανάκης προσπαθεί να δώσει συμβουλές περί σεξ στον έφηβο Καλυβάτση, αλλά δεν ήξερε πόσο... σπίρτο ήταν ο γιος του!