FIFA 20: Αυτοί είναι οι 10 «σπασμένοι» παίκτες του φετινού παιχνιδιού (pics)

Gazzetta team
FIFA 20: Αυτοί είναι οι 10 «σπασμένοι» παίκτες του φετινού παιχνιδιού (pics)
Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά εδώ και λίγες εβδομάδες, εξαιτίας της πανδημίας, και το FIFA 20 έχει γίνει ξαφνικά το αγαπημένο μας παιχνίδι στο σπίτι.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το FIFA 20 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, πόσω μάλλον αυτές τις ημέρες, για κάθε λάτρη των games, ώστε να περάσουν ευχάριστα οι ώρες του στο σπίτι. Ωστόσο δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστο όσο δείχνει. Ειδικά όταν χάνεις ένα ματς το οποίο θα μπορούσες να το είχες κερδίσει.

Όπως σε κάθε σειρά FIFA έτσι και στο φετινό υπάρχουν παίκτες, όπου αν δεν τους έχεις στην ομάδα σου, θα τα βρεις σκούρα! Ποιοι είναι αυτοί;

Ας δούμε τους 10 καλύτερους παίκτες ingame του φετινού παιχνιδιού:

10. Νγκολό Καντέ (Τσέλσι)

Ο μόνος λόγος που ο Νγκολό Καντέ δεν είναι πιο ψηλά στη σχετική λίστα είναι γιατί είναι μια δίκαιη αντανάκλαση στην πραγματικότητα.

Ένα… μηχανάκι στη μεσαία γραμμή. Κόβει-ράβει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην σε αφήσει να κάνεις παιχνίδι από τον άξονα.

Ειδικά άμα κάποιος έχει την κάρτα «Player Of the Year» τότε απλά πρέπει να το παρατήσεις.

9. Κλεμάν Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα)

Είναι σα να έχεις συνδυάσει τον Πάολο Μαλντίνι και τον Γιουσέιν Μπολντ σε ένα. Ακόμα κι αν έχεις τους πιο γρήγορους επιθετικούς μπροστά ο Λενγκλέ θα είναι εκεί για να σου βάλει «στοπ».

Ειδικά άμα έχεις δίπλα του τον Βαράν της Ρεάλ, τότε είσαιι απόλυτα καλυμμένος στην άμυνα.

8. Μούσα Σισοκό (Τότεναμ)

Είναι λες κι έχεις το θηρίο Έντι Χολ, στο σώμα του Μούσα Σισοκό. Θηρίο στον άξονα. Με την ταχύτητα και τη δύναμη που διαθέτει κάνει ό,τι θέλει ingame. Μέχρι και ανάποδο ψαλιδάκι είναι ικανός να πετύχει κι ας μην το έχει καταφέρει αυτό στην πραγματική ζωή.

Μπορεί η κάρτα του να είναι στο 81 overall, αλλά όσοι τον έχουν δοκιμάσει γνωρίζουν τι εστί Σισοκό.

7. Μισλαβ Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Πολλοί θα αναρωτιούνται από που ήρθε αυτός ο τύπος. Η EA του έδωσε Headliner κάρτα με την ταχύτητα του να φτάνει 97! Ούτε ο Μέσι τόσο. Αν τύχει και παίξεις αντίπαλο με τον Κροάτη εξτρέμ τότε θα πρέπει να ρίξεις όλο το βάρος στην πλευρά του.

6. Αντάμα Τραορέ (Γουλβς)

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα με τον Ορσιτς, ήρθε και ο Αντάμα Τραορέ να μας αποτελειώσει. 99 ταχύτητα, 89 dribbling. Μία απίστευτη κάρτα που αν τύχει και την έχεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ουτε καν τον Κριστιάνο.

Αυτός και ο Ορσιτς είναι τα super subs που μπορούν να σου αλλάξουν το παιχνίδι όταν χρειάζεσαι.

5. Φράνκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα)

Είναι μια καλή λύση για κάποιον που θέλει να ενισχύσει το κέντρο του. Τίμια επιλογή. Εξίσου καλός τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Παρά το γεγονός πως το finishing του είναι σχετικά «φτωχό», ingame τα… παστελώνει άνετα.

4. Νέλσον Σεμέδο (Μπαρτσελόνα)

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα είναι η ιδανικότερη λύση για να σταματήσει κάθε αντίπαλο που θα προσπαθήσει να επιτεθεί από τη δική του πλευρά.

Μπορεί να βαθμολογείται με 82 αλλά νιώθεις πως παίζεις με έναν 90 overall Σεμέδο.

3. Ράιαν Κέντ (Ρέινζερς)

Και ποιος δεν έχει βαρεθεί να βλέπει το αντίπαλο του να πατάει στο 70' Start και να βάζει στο παιχνίδι το μηχανάκι Κεντ. Η Europa League Road to the Final κάρτα του είναι λες και δημιουργήθηκε από θεούς και δαίμονες.

98 ταχύτητα, 5 αστέρια weak foot και ένα θανατηφόρο τελείωμα για τον Ράιαν Κέντ της Ρέιντζερς

2. Φερλάν Μεντί (Ρεάλ Μαδρίτης)

Η μόνη κάρτα η οποία βαθμολογείται με 80 Overall και είναι σα να παίζεις με έναν θρύλο του ποδοσφαίρου. 4 αστέρια skills και 5 weak foot για έναν αριστερό οπισθοφύλακα. Δεν είναι δίκαιο.

Δύσκολα θα μπορέσεις να προσπεράσεις τον Γάλλο ingame. Ούτε καν με icon Μαραντόνα.

1. Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ (Μονακό)

Ποιος Μέσι, ποιος Ρονάλντο; Η φετινή αποκάλυψη του FIFA ακούει στο όνομα Μπεν Γιέντερ. Σκοράρει όπως θέλει. Σουτ, φάουλ, κεφαλιές. Πιο πιθανό είναι να σταματήσεις τον icon Πελέ παρά τον Γάλλο φορ.

Επιμέλεια: Κώστας Τόπας