O TYGA στο Primer Music Festival 2020!

Gazzetta team
O TYGA στο Primer Music Festival 2020!
O Tyga είναι ο πρώτος headliner του φετινού Primer Music Festival!

To μεγάλο dance/urban φεστιβάλ της χώρας παρουσιάζει έναν από τους πιο hot καλλιτέχνες του κόσμου αυτήν τη στιγμή, την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο.

Με πάνω από 1 δισ.(!) views μόνο στο YouTube, το “Taste” είναι ένα από τα mega-hits της χρονιάς! Το ίδιο και το “Loco Contigo” με τους DJ Snake και J Balvin. Το ολοκαίνουριο “Ayy Macarena” ήδη παίζει παντού, όπως και τα “Mamacita” και το “Go Loko”.

Ό,τι κυκλοφορεί ο Tyga τα τελευταία χρόνια, γίνεται αμέσως τεράστιο hit! Τραγούδια του όπως τα “Girls Have Fun”, “Hookah”, “SWISH”, “Dip” με τη Nicki Minaj, “Wait For A Minute” με τον Justin Bieber, “Switch Lanes”, “Rack City” συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια views και streams!

Το ίδιο και οι συνεργασίες του, όπως τα “Kream” με Iggy Azzalea, “΅Wow” με Post Malone, “Juicy” με Doja Cat, “Loyal” και “Ayo” με τον Chris Brown και πολλούς ακόμα γίγαντες της ραπ μουσικής (Wiz Khalifa, The Game, Lil Wayne, Rick Ross, κλπ).

Πραγματικός star, ο Tyga βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα την τελευταία δεκαετία. Στα social media του, τον ακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια followers που τον λατρεύουν τόσο για τη μουσική του όσο και το iconic και trend-setting image του και ενδιαφέρονται για την προσωπική του ζωή (βλ. την πολύχρονη σχέση του με την Kylie Jenner).

Ο Tyga είναι το πρώτο από τα πολλά και εντυπωσιακά ονόματα που θα ανακοινωθούν από το line-up της Τετάρτης 8 Ιουλίου.

Το Primer Music Festival 2020, τo μοναδικό μεγάλο dance/urban φεστιβάλ της χώρας, θα παρουσιάσει και φέτος ένα stage τεραστίων διαστάσεων, με γιγαντοοθόνες και το καλύτερο ηχητικό σύστημα που υπάρχει, ενώ την φεστιβαλική ατμόσφαιρα θα συμπληρώνουν εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κομφετί, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Και όλα αυτά, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς πάνω στη θάλασσα!

Πολλές και μεγάλες ανακοινώσεις από το Primer Music Festival 2020 θα ακολουθήσουν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Arena
Πρώτη φάση - 28€

VIP
Πρώτη φάση - 75,00€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, Wind, Reload, Ευρυπίδης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Instagram: @primermusicfestival

Facebook: smarturl.it/Primer2020

www.primermusicfestival.com

#Primer2020 #PMF20 #SeeYouByTheSea