Αποκαλύφθηκε ο νέος Batman (vid)

Gazzetta team
Αποκαλύφθηκε ο νέος Batman (vid)
Δείτε τη νέα στολή στο camera test που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς.

Για να ακούσουμε παράπονα... Γιατί τέτοια σιωπή; Τι έγινε; Που είναι όλοι αυτοί που δεν ήθελαν με τίποτα να δουν τον Ρόμπερτ Πάτινσον να φοράει τη στολή του Μπάτμαν; Μάλλον έχουν κρυφτεί σε καμία... νυχτεριδοσπηλιά τώρα που ο σκηνοθέτης του «The Batman», Ματ Ριβς, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα του Ρόμπερτ Πάτινσον με στολή.

Πρόκειται για ένα camera test ανάλογο με εκείνο που είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018 με τον Χένρι Κάβιλ ως Witcher και είχε γελοιοποιηθεί από τους φαν – βέβαια όταν προβλήθηκε η σειρά όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και έσπασε κάθε ρεκόρ στο Netflix.

Τώρα βλέπουμε απλά τον Πάτινσον να πλησιάζει προς την κάμερα με τη στολή του Μπάτμαν, αρχικά μένουμε στο σήμα της στολής (που μοιάζει πιο hi-tech από τα προηγούμενα) και στη συνέχεια ανεβαίνουμε προς το πρόσωπο και τη μάσκα, η οποία είναι αλήθεια ότι του πάει πολύ. Μάλιστα αν την προσέξουμε από κοντά θα δούμε ότι είναι δερμάτινη και ότι φαίνονται και οι ραφές της. Ενώ πίσω βλέπουμε κάτι σαν... σηκωμένο γιακά; Πόσο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι αυτή η λεπτομέρεια;

Σκοτάδι, κόκκινο φως και η επιβλητική μουσική του συνθέτη της ταινίας Μάικλ Τζιακίνο, δημιουργούν μια πολύ υποβλητική ατμόσφαιρα που ελπίζουμε να διατηρηθεί και στην ταινία.

Ανυπομονούμε για περισσότερα!
Πηγή: reader.gr