Μοιρασιά στον Εύοσμο

Μοιρασιά στον Εύοσμο

Gazzetta team

bet365

Eξ αρχής για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ήθελε την νίκη. Ο γηπεδούχος Αγροτικός Αστέρας για να... ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και ο Πανσερραϊκός για να μπει σε τροχιά κορυφής. Τελικά κανείς δεν έφυγε ικανοποιημένους μετά το 1-1 του Ευόσμου, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
Αρκετές συγκινήσεις προσέφερε η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Πανσερραϊκό με τις δύο ομάδες να «χτυπάνε» τη νίκη ωστόσο παρέμειναν στο 1-1 παίρνοντας από έναν βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39΄ με αυτογκόλ του Γ.Παπαδόπουλου ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Γέβτζοβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, καθώς παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν άλλαξε.

Αγροτικός Αστέρας: Διλμπέρης (45' λ.τ Γιακουμής), Σκλιοπίδης, Χασιώτης, Μπάρμπας, Βαγγελόπουλος, Κούτσης, Τσουκαλίδης (69' Μπεκιάρης), Γ. Παπαδόπουλος, Μπλαζέφσκι, Γέβτζοβιτς (74' Δεινόπαπας), Τσούκλης.

Πανσερραϊκός: Κυριακίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ριμόλντι (77' Κάστρο), Τάντιτς, Σεγκιρί, Σκάγκλια, Παπάζογλου, Γεωργιάδης (46' Ανάκογλου), Λεοζίνιο, Αθανασιάδης (72' Κόντος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα