Στον τελικό η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.

Γιάννης Ράμμας
Στον τελικό η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.

bet365

Η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. επικράτησε στη Βέροια του Πανιωνίου με 58-66 και θα διεκδικήσει αύριο απέναντι στον Αθηναϊκό το κύπελλο του Final Four Γυναικών.
Τα δεκάλεπτα: 15-9, 30-27, 41-46, 58-66
Πανιώνιος (Καλογερόπουλος): Δανούση, Κοχ 5 (1), Σταυρακάκη, Μπάτλερ 20 (2), Γκοτζή 4, Καβάσσιλα, Τιέρνι 21 (1), Σπανού 2, Γιαννακοπούλου 6
ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. (Κοσμίδης): Τζήμου 2, Χαλιβέρα 8 (2), Δελή 8 (2), Βασιλείου 9 (3), Μητροπούλου 7, Κυριακοπούλου 13 (1), Γκέραλντς 19 (1)

Κοσμίδης: «Μεγάλο δώρο η παρουσία στον τελικό»

Μετά το τέλος του ημιτελικού, ο προπονητής της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ., Κυριάκος Κοσμίδης, τόνισε πως «πριν μπούμε στο παρκέ, είπα στις παίκτριές μου ότι δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Είναι μεγάλο δώρο για όλους μας η παρουσία μας σε έναν τελικό και την δεχθήκαμε με χαρά και ικανοποίηση. Καταφέραμε να κρατήσουμε τα ατού του Πανιωνίου σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος και την ομάδα κάτω από 60 πόντους».

Η Κατερίνα Δελή, με τη σειρά της, σχολίασε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι, όπως είναι και κάθε ημιτελικός. Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο στην αρχή και η ΦΕΑ είχε ψυχή και πάλεψε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι ο Αθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά θα παλέψουμε όσο μπορούμε για την νίκη».

Καλογερόπουλος: «Μας στοίχισαν τραυματισμοί κι απειρία»

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γαβριήλ Καλογερόπουλος, είπε: «Οι τραυματισμοί βασικών παικτριών μας επηρέασαν την εικόνα της ομάδας. Η εμπειρία της ΦΕΑ σε συνδυασμό με την δική μας απειρία βοήθησαν να έρθει στο τελικό αποτέλεσμα».     

Final Four Κυπέλλου Γυναικών (Βέροια)

Σάββατο 17/4/10
Αθηναϊκός-Απόλλων Πτολεμαΐδας 59-47
Πανιώνιος-ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. 58-66

Κυριακή 18/4/10
4μ.μ. Απόλλων Πτολεμαΐδας-Πανιώνιος
6μ.μ. Αθηναϊκός-ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.
 

Τελευταία Νέα