Μπέκαμ: Η μέρα που άφησε το ποδόσφαιρο και έκλαιγε προτού καν γίνει αλλαγή! (vid)

Μπέκαμ: Η μέρα που άφησε το ποδόσφαιρο και έκλαιγε προτού καν γίνει αλλαγή! (vid)

bet365

Σαν σήμερα, 18 του Μάη του 2013, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έριξε τους τίτλους τέλους στην τρομερή ποδοσφαιρική του καριέρα και η αγάπη του για το άθλημα τον έκανε ν' αρχίσει να κλαίει αρκετά λεπτά πριν γίνει αλλαγή!

Ο «Μπεκς» αποχώρησε από την ενεργό δράση μια τέτοια ημέρα, πριν από 8 χρόνια.

Σε ένα γεμάτο «Παρκ ντε Πρενς», στο 833ο παιχνίδι του και έπειτα από 144 γκολ και 244 ασίστ, με 19 τρόπαια στην συλλογή του, ο Άγγλος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε τα γήπεδα με την ιδιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η αγάπη για το άθλημα και η προσφορά του σε αυτό αλλά και την εθνική ομάδα της Αγγλίας, είναι ασύγκριτη και αναγνωρισμένη απ' όλους, παρά τα όσα μπορεί να είχαν συμβεί μ' εκείνον, τον Φέργκιουσον και την Ρεάλ στα πιο νεανικά του χρόνια...

Ο Μπέκαμ, είχε αρχίσει να κλαίει μερικά λεπτά προτού βγει από το παιχνίδι και τον αντικαταστήσει ο Λαβέτσι την 13η Μαΐου του 2013 και οι στιγμές ήταν μοναδικές για εκείνον...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα