Η Μις Αγγλία επιστρέφει στην δουλειά της σαν γιατρός, για να βοηθήσει στην προσπάθεια κατά του κορονοϊού (pics & vid)

Gazzetta team
Η Μις Αγγλία επιστρέφει στην δουλειά της σαν γιατρός, για να βοηθήσει στην προσπάθεια κατά του κορονοϊού (pics & vid)
Η μις Αγγλία έχει σπουδάσει γιατρός και θεωρεί πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσει το πτυχίο της και να βοηθήσει στην προσπάθεια κατά του κορονοϊού.

Η Bhasha Mukherjee στέφθηκε «Μις Αγγλία» το 2019 και δήλωσε πως θα επιστρέψει σύντομα στη δουλειά ως γιατρός καθώς η επιδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, επέστρεψε στην Αγγλία από φιλανθρωπικό ταξίδι στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση στο πλαίσιο των οδηγιών κατά του covid-19.

Σκοπεύει να επιστρέψει στο νοσοκομείο στην ανατολική πόλη της Βοστώνης μετά την απομόνωσή της, σύμφωνα με το CNN καθώς εκπαιδεύτηκε ως γιατρός προτού στεφθεί Μις Αγγλία το 2019.

Επικοινώνησε με τη διοίκηση του παλιού χώρου εργασίας της, το Νοσοκομείο Pilgrim, και ρώτησε αν θα μπορούσε να επιστρέψει στη δουλειά.

«Ήθελα να γυρίσω σπίτι. Ήθελα να έρχομαι και να πηγαίνω κατευθείαν στην δουλειά», δήλωσε στο CNN.

«Είναι απίστευτος ο τρόπος που όλος ο κόσμος επαινεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και ήθελα να είμαι μια από αυτούς, αφού ξέρω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω», πρόσθεσε.

Η Mukherjee, που μετακόμισε στην Αγγλία όταν ήταν 9 ετών ενώ κατάγεται από την Ινδία, ανέφερε ότι σπούδασε ιατρική για περιόδους όπως αυτή.

«Η καλύτερη περίοδος για να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου είναι τώρα, που είναι μια στιγμή ανάγκης» είπε.

(Βίντεο από παλιότερη συνέντευξή της)