Real Life Barby: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο My Style Rocks (pics)

Gazzetta team
Real Life Barby: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο My Style Rocks (pics)
Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, που είχε «κοπεί» από τις οντισιόν του Greece's Next Top Model το 2018 λόγω των τατουάζ που έχει στο σώμα της, θα είναι, όπως φαίνεται, στο νέο My Style Rocks.

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για την επιστροφή του My Style Rocks, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου.

Ξέρουμε ήδη, άλλωστε, πως θα το παρουσιάζει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης, αλλά και η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία αφήνει το GNTM.

Την ίδια στιγμή έχουν «κλειδώσει» και οι συμμετοχές τριών παικτριών. Πρόκειται για την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, νικήτριας του περσινού GNTM, Μαρία Καζαριάν, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, το γνωστό μοντέλο, που είχε συμμετάσχει και στο Nomads 2, αλλά και την κολλητή φίλη και συνεταίρο της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη.

Το νέο όνομα, ωστόσο, που προστίθεται στα παραπάνω τρία είναι εκείνο της Κιάρας Μαρκέζη, πρώτης εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Η ''Real Life Barby'', όπως αυτοχαρακτηρίζεται στο Instagram, είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του Greece's Next Top Model το 2018 λόγω των τατουάζ που έχει στο σώμα της, αλλά φαίνεται πως τα κατάφερε να είναι στο My Style Rocks.

Η Κιάρα, που γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν, δηλαδή, ο παππούς της ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη από την πρώτη του γυναίκα, Γκουντρούν) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.