Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια ο Κόμπι έκανε ντεμπούτο και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ιστορίας! (vid)

Αντωνία Σπανού
Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια ο Κόμπι έκανε ντεμπούτο και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο ιστορίας! (vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ και τίποτα δεν θα ήταν ίδιο μετά από αυτή την ημέρα.

Ήταν 3 Νοεμβρίου 1996 όταν η ιστορία του μπάσκετ θα άλλαζε για πάντα ή μάλλον θα άνοιγε ένα κεφάλαιο που θα ήταν από τα πιο ξεχωριστά. Εκείνη την νύχτα στο Λος Άντζελες, ένας αδύνατος 18χρονος, έμπαινε στο παρκέ και το μέλλον του στα παρκέ θα ήταν μοναδικό. Σαν σήμερα ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ και σίγουρα η ημέρα είναι ιστορική.

Ο «Black Mamba» , έμεινε στο παρκέ μόνο για 6 λεπτά χωρίς να μπορέσει να σκοράρει και με μόνο μία προσπάθεια, με τον πιτσιρικά Κόμπι ήδη να έχει γράψει ιστορία, αφού βρέθηκε από το λύκειο στο ΝΒΑ.

Εκείνο το βράδυ, οι Λέικερς κέρδισαν 91 - 85 τους Τίμπεργουλβς και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο ξεχωριστό θα γινόταν αυτό το παιχνίδι για το μέλλον. Σακίλ και Γκαρνέτ ήταν οι δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, αλλά μικρή σημασία έχει. Ο νεαρός που μπήκε και έμεινε μέσα για μόλις 6 λεπτά ήταν αυτός που θα άλλαζε την ιστορία των Λέικερς και του Λος Άντζελες.

Για να καταλάβει κάποιος το μεγαλείο, μπορεί μόνο να σκεφτεί ότι ο Κόμπι ξεκίνησε στο ΝΒΑ με... 0 πόντους και έκλεισε την καριέρα του με 60, με την διαδρομή να έχει τα πάντα και να είναι από τις πιο μοναδικές....

Πλέον, με την απώλεια του να έχει στοιχίσει σε πάρα πολλούς ανθρώπους εκείνο το ντεμπούτο μοιάζει τόσο μα τόσο ξεχωριστό.

 

NBA Τελευταία Νέα