Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1: Η μαγεία του Μπέιλ και η νύχτα... καταστροφής του Κάριους (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ 3-1: Η μαγεία του Μπέιλ και η νύχτα... καταστροφής του Κάριους (vid)

bet365

Πρόκειται για έναν τελικό που έμεινε στην ιστορία για πολλά πράγματα. Σαν σήμερα το 2018 η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε... χατ-τρικ στα ευρωπαϊκά τρόπαια με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Στο Κίεβο ο Γκάρεθ Μπέιλ πέτυχε το γκολ της ζωής του, ο Λόρις Κάριους... καταστράφηκε ολοκληρωτικά, η Λίβερπουλ βίωσε τον πόνο που την επόμενη χρονιά την παρουσίασε πιο δυνατή, ο Σέρχιο Ράμος δέχθηκε τα «πυρά» του κόσμου για τον τραυματισμό του Σαλάχ...

Der Klassiker με ενισχυμένες αποδόσεις, Novi Specials και προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα ματς που πέρα από το τελικό σκορ και τα γκολ που μπήκαν, έχει μείνει στη μνήμη όλων για τα παραλειπόμενα της μεγάλης κόντρας των «μερένγκες» με τους «κόκκινους» στο Κίεβο με φόντο το τρόπαιο με... τα μεγάλα αυτιά.

Ήταν το τελευταίο ματς του Ζινεντίν Ζιντάν πριν την επιστροφή του στον πάγκο της «βασίλισσας», όπως επίσης και το τελευταίο ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκλεισε το κεφάλαιο Ρεάλ και συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία και τη Γιουβέντους.

Ο Καρβαχάλ είχε φύγει από νωρίς με δάκρυα λόγω τραυματισμού που αποκόμισε και το ίδιο συνέβη και με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, μόνο που εκείνος είχε τον Σέρχιο Ράμος να του «κλειδώνει» το χέρι και να του προκαλεί πρόβλημα στον ώμο με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να μη χαρεί τον τελικό.

Κι από εκεί κι έπειτα, η ομάδα της Μαδρίτης έγραψε μοναδική ιστορία και η Λίβερπουλ πήρε το μάθημα, πείσμωσε κι επέστρεψε έναν χρόνο αργότερα στην ισπανική πρωτεύουσα για να κάνει το τρόπαιο δικό της.

Ο Κάριους έκανε δώρο στον Μπενζεμά το πρώτο γκολ, ο Μπέιλ έκανε το μαγικό ανάποδο ψαλίδι από τη σέντρα του Μαρσέλο σε ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία των τελικών της διοργάνωσης και το 3-1 έγινε ξανά από τον Ουαλό και τον λανθασμένο υπολογισμό της μπάλας από τον πορτιέρε της Λίβερπουλ.

Ο τελευταίος φέρεται να είχε υποστεί διάσειση έπειτα από χτύπημα που είχε δεχθεί από τον Σέρχιο Ράμος και αυτό παρουσιάζεται ως δικαιολογία για την κάκιστη βραδιά στην οποία βρέθηκε και μετά την οποία η καριέρα του πήρε την κατιούσα...

Θυμηθείτε το παιχνίδι εκείνο, από το οποίο συμπληρώθηκαν δυο χρόνια:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα