Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1: Σαν σήμερα ο Καραγκιοζόπουλος έδινε τον τίτλο στην Ενωση! (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1: Σαν σήμερα ο Καραγκιοζόπουλος έδινε τον τίτλο στην Ενωση! (vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια, η ΑΕΚ επικρατεί με 1-0 του Ολυμπιακού με γκολ του Τάκη Καραγκιοζόπουλου, επιστρέφοντας στην κατάκτηση του τίτλου μετά από δέκα χρόνια.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 7 Μαΐου του 1989 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο 83' ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος συνδυάστηκε με τον Οκόνσκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ θα έφευγε νικήτρια με 1-0 από το ΟΑΚΑ και θα εξασφάλιζε την επιστροφή της στους τίτλους μετά από δέκα χρόνια την προτελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός του Αργύρη Σαλιαρέλη και του Ούγγρου σταρ Λάγιος Ντέταρι υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ του Στράτου Γιδόπουλου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με έπαθλο τον τίτλο.

Για 83 λεπτά ο ιστορικός αγώνας, με 25.000 Ενωσίτες φιλάθλους στις εξέδρες να δίνουν τη δική τους μάχη, παραμένει χωρίς σκορ και το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Σε εκείνο το λεπτό, ο Μίροσλαβ Οκόνσκι και ο -επανακάμψας από πολύ σοβαρό τραυματισμό- Τάκης Καραγκιοζόπουλος ξεκινούν την αντεπίθεση που περίμενε καρτερικά ο σύλλογος επί δέκα «πέτρινα» χρόνια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα