Τσέλσι - Μπαρτσελόνα: Τα μαγικά γκολ Εσιέν - Ινιέστα και η «σφαγή» από τον Όβρεμπο (vids)

Τσέλσι - Μπαρτσελόνα: Τα μαγικά γκολ Εσιέν - Ινιέστα και η «σφαγή» από τον Όβρεμπο (vids)

bet365

Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες αναμετρήσεις στην ιστορία του Champions League έλαβε χώρα σαν σήμερα, 6 Μαΐου του 2009 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Αντρές Ινιέστα να στέλνει με απίθανο τρόπο τη Μπαρτσελόνα στον τελικό και την Τσέλσι να μην μπορεί να διανοηθεί όσα της έχει κάνει ο ρέφερι, Τομ Όβρεμπο.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Εκείνος ο επαναληπτικός ημιτελικός στο Λονδίνο μετά το ισόπαλο ματς στη Βαρκελώνη δίχως τέρματα, ήταν πραγματικά για γερά νεύρα και κυρίως για τα νεύρα των «μπλε».

Ο Όβρεμπο θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν σε... εντεταλμένη αποστολή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάει η Μπαρτσελόνα στη Ρώμη, όπου εκεί νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

Τέσσερα πέναλτι ζήτησαν οι Λονδρέζοι από τον Όβρεμπο, το χέρι των Πικέ και Ετό το είδαν ακόμα και όσοι ήταν έξω από το γήπεδο κι όμως ο ρέφερι εκείνου του παιχνιδιού έκλεισε τα μάτια...

Το... καροτσάκι του Μπάλακ στον διαιτητή, οι φωνές του Ντρογκμπά «it's a fu@$@% disgrace», αλλά και τα τρομερά γκολ εκείνου του ματς, πραγματικά δεν ξεχνιούνται.

Υ.Γ. Για τους φίλους της Τσέλσι, έπειτα από τόσα χρόνια, προκαλείται η ίδια απορία βλέποντας τα βίντεο. «Πως γίνεται να μην τα έδωσε όλα αυτά...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα