Μάντσεστερ Σίτι: Έκανε το «Ολντ Τράφορντ» ένα θέατρο... με εφιάλτες! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Έκανε το «Ολντ Τράφορντ» ένα θέατρο... με εφιάλτες! (vid)

bet365

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι υποχρέωσε τη Γιουνάιτεντ στη βαρύτερη εντός έδρας ήττα που είχε υποστεί τον τελευταίο μισό αιώνα, διασύροντας τους «κόκκινους διαβόλους» με το τελικό 6-1!

Πριν από εκείνη την 23η Οκτωβρίου του 2011, ήταν ξανά οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ που έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στους γείτονές τους.

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, η Σίτι πέτυχε μια από τις πιο εντυπωσιακές νίκες στην ιστορία της κι όχι μονάχα στα χρονικά της κόντρας με τη Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Παραμονές του αγώνα εκείνου, ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε... καταφέρει να βάλει φωτιά στο σπίτι του ανάβοντας πυροτεχνήματα γιατί... έτσι του άρεσε.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, σκόραρε, παρουσίασε ένα μπλουζάκι με το ερώτημα «γιατί πάντα εγώ;» και πρωταγωνίστησε στη... διάλυση των «κόκκινων διαβόλων» μπροστά στον κόσμο τους.

Ήταν η πρώτη φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτετν δέχθηκε έξι γκολ εντός έδρας από το 1930, όταν είχε ηττηθεί 6-0 από τη Χάντερσφιλντ και μάλιστα, τέσσερις μέρες μετά από εκείνο το αποτέλεσμα είχε σημειωθεί κι ένα 7-4 από τη Νιούκαστλ!

Το πρώτο ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί στο εύθραυστο 1-0, όμως, στο δεύτερο μέρος είχε... κατηφόρα. Αποβλήθηκε ο Τζόνι Έβανς για τους γηπεδούχους στο 47ο λεπτό και όλα πήραν το δρόμο τους για ένα ιστορικό αποτέλεσμα στο «Θέατρο των Ονείρων» που μέσα σε 45 λεπτά, αυτά του δευτέρου ημιχρόνου, έγινε θέατρο με... εφιάλτες.

Ο Μπαλοτέλι στο 60' πέτυχε και το δεύτερο γκολ του, για να έρθουν τα τέρματα των Αγουέρο (69'), Τζέκο (90΄, 90' + 3') και Νταβίντ Σίλβα (90' + 1').

Ο Ντάρεν Φλέτσερ είχε μειώσει προσωρινά στο 81' σε 3-1...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα