Ο Μπέκαμ θυμήθηκε τη φαουλάρα κόντρα στην Ελλάδα που έστειλε την Αγγλία στο Μουντιάλ (vid)

Gazzetta team
Ο Μπέκαμ θυμήθηκε τη φαουλάρα κόντρα στην Ελλάδα που έστειλε την Αγγλία στο Μουντιάλ (vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2001 η Αγγλία ισοφάρισε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντέιβιντ Μπέκαμ την Ελλάδα σε 2-2 στο 93', παίρνοντας την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2002, και ο Άγγλος σταρ δεν το ξεχνάει...

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ίντερ - Γιουβέντους και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με εκείνο το τρομερό γκολ-φάουλ του Μπέκαμ η Αγγλία σαν σήμερα στις 6 Οκτωβρίου του 2001 είχε ισοφαρίσει την Ελλάδα σε 2-2 στο Όλντ Τράφορντ στις καθυστερήσεις, παίρνοντας μια συγκλονιστική πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ θυμάται ακόμα εκείνη τη στιγμή που έγινε πριν από 18 χρόνια και ανάρτησε το σχετικό βίντεο από την εκτέλεση του φάουλ στο Instagram.

«Ήταν μια συναρπαστική στιγμή για μένα. Ήξερα ότι θα πήγαινε μέσα από τη στιγμή που έφυγε από το πόδι μου. Ακόμα και σήμερα μπορώ να ακούσω τους πανηγυρισμούς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που έκαναν εκείνη τη μέρα μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Είμαι τόσο περήφανος», έγραψε ο Μπέκαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα