Όταν ο 19χρονος Γκαρνέτ... συστήθηκε στο ΝΒΑ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Όταν ο 19χρονος Γκαρνέτ... συστήθηκε στο ΝΒΑ (vid)

bet365

Στις 3 Νοεμβρίου 1995 ο... αμούστακος Κέβιν Γκαρνέτ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ!

Στα 19 του χρόνια και λίγους μήνες μετά την επιλογή του στο νούμερο 5 του ντραφτ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, το λυκειόπαιδο από τη «Farragut Career Academy» του Σικάγο είχε προσπεράσει το κολλέγιο για χάρη του ΝΒΑ.

Πριν από ακριβώς 25 χρόνια ξεκινούσε το ταξίδι του στο ΝΒΑ από την «ARCO Arena» του Σακραμέντο. H Μινεσότα ωστόσο γνώρισε την ήττα από τους Κινγκς με 95-86, με τον ίδιο να μην ξεκινάει στην βασική πεντάδα της ομάδας.

Ο αείμνηστος προπονητής Φλιπ Σόντερ μπορεί να μην τον ξεκίνησε στο ματς ωστόσο του εμπιστεύθηκε 16 λεπτά συμμετοχής. Σε αυτό το διάστημα ο «Big Ticket» μέτρησε 8 πόντους με 4/4 δίποντα, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ! Ήταν το ξεκίνημα μιας μεγάλης καριέρας...

Για την... ιστορία, καλύτεροι των Τίμπεργουλβς ήταν οι Πόρτερ (19π.), Λέτνερ (16π.) και Γκουλιότα (15π.) ενώ για τους νικητές Κινγκς είχαν ξεχωρίσει οι Ουόλτ Ουίλιαμς (20π.), Μιτς Ρίτσμοντ (17π.) και Μπράιαν Γκραντ (12π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα