Αντετοκούνμπο για Ντόντσιτς: «Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Αντετοκούνμπο για Ντόντσιτς: «Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έβγαλε» το... καπέλο στον Λούκα Ντόντσιτς, μετά την σπουδαία του εμφάνιση, που κόστισε τη νίκη στους Μπακς.

Μπορεί ο «Greek Freak» να εντυπωσιάζει στο ΝΒΑ και να ήταν και πάλι εξαιρετικός κόντρα στους Μάβερικς, ωστόσο ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν αυτός που του «έκλεψε» τώρα τα φώτα.

Ο Σλοβένος γκαρντ έκανε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι κόντρα στους Μπακς, σημειώνοντας triple double (36π., 14ρ., 19ασ.) και όλος ο κόσμος... παραμιλάει για εκείνον.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν «πεσμένος», λόγω της ήττας, αλλά αναγνώρισε το μεγαλείο του αντιπάλου του και μίλησε με κολακευτικά λόγια.

«Παίζει εκπληκτικό μπάσκετ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος. Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω βρεθεί αντίπαλος. Κάνει όλη του την ομάδα καλύτερη και θα συνεχίσει κι ο ίδιος να γίνεται καλύτερος. Όσο κάνει και τους συμπαίκτες του καλύτερους, θα είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι», είπε σχετικά ο υποψήφιος για το MVP της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

NBA Τελευταία Νέα