Κυριακόπουλος στο gazzetta.gr για κοροναϊό: «Πανικός στην Μόντενα, κάθε μέρα περνάμε από έλεγχο στη Σασουόλο»

Θοδωρής Βασίλης
Κυριακόπουλος στο gazzetta.gr για κοροναϊό: «Πανικός στην Μόντενα, κάθε μέρα περνάμε από έλεγχο στη Σασουόλο»

bet365

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που ζει και παίζει στην Μόντενα για την Σασουόλο, περιέγραψε στο gazzetta.gr την κατάσταση πανικού που επικρατεί στην πόλη τονίζοντας πως ο ίδιος αντιμετωπίζει το θέμα με ψυχραιμία!

Τσάμπιονς Λιγκ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Η κατάσταση στην Ιταλία με τον κοροναϊό έχει ξεφύγει εντελώς. Αυτήν τη στιγμή οι θάνατοι ξεπερνούν τους 631 ενώ τα κρούσματα είναι πάνω από 10.000!

Τα μέτρα σ' ολόκληρη την χώρα είναι αυστηρά, με την Αστυνομία να πηγαίνει έξω από σούπερ μάρκετ για να εξηγούν στους πελάτες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη διανομή εμπορευμάτων.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, το καλοκαίρι που μας πέρασε άφησε την Τρίπολη και τον Αστέρα και διαπρέπει στη Serie A με τα χρώματα της Σασουόλο (17 ματς, 3 ασίστ). Μάλιστα, θα ήταν και στις κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ για τα φιλικά της Εθνικής στην Αμερική με Κόστα Ρίκα και Μεξικό, αλλά αυτά αναβλήθηκαν λόγω του κοροναϊού.

Ο ίδιος μίλησε στο gazzetta.gr για τον πανικό που υπάρχει στην πόλη που ζει, την Μόντενα, ενώ στάθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η ομάδα του κάνοντας έλεγχο στους παίκτες καθημερινά.

Ποια είναι η κατάσταση που βλέπεις να επικρατεί στη γειτονιά που μένεις και ποια στην πόλη γενικότερα. Πως αντιδρά ο κόσμος;

Στην πόλη μου επικρατεί λίγο πανικός και γενικότερα κυκλοφορούν όλοι με μάσκες και σε απόσταση μεταξύ τους γενικότερα στην Μόντενα επικρατεί λίγο πανικός.

Τι σας έχουν πει από την ομάδα να προσέχετε;

Μας έχουν πει να προσέχουμε τους κανόνες υγιεινής, να μην κυκλοφορούμε πάρα πολύ και γενικότερα να είμαστε προσεχτικοί με ποιον συναναστρεφόμαστε.

Εσύ προσωπικά τι προσέχεις;

​Εγώ ακολουθώ τους κανόνες υγιεινής και τίποτα παραπάνω. Παραμένω ψύχραιμος, είναι ένας ιός που μεταδίδεται εύκολα αλλά όχι κάτι για το οποίο πρέπει να φέρνουμε την καταστροφή - απλά χρειάζεται προσοχή στους κανόνες υγιεινής.

Βγαίνεις από το σπίτι;

Βγαίνω μόνο για προπόνηση και άντε να πάω και στο σούπερ μάρκετ για πράγματα που χρειάζομαι στο σπίτι.

Στα μαγαζιά υπάρχει κόσμος; Υπάρχει κίνηση στους δρόμους;

Όσο περνούν οι μέρες ο κόσμος λιγοστεύει και γενικά τα μαγαζιά κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Σας έχουν γίνει εξετάσεις από την ομάδα;

Κάθε μέρα περνάμε από έλεγχο θερμοκρασίας και γενικότερα είμαστε αρκετά προσεχτικοί με το όλο θέμα του ιού.

Πως είναι να παίζεις σε άδειες εξέδρες;

Είναι πολύ λυπηρό το να μην έχεις τους φιλάθλους να σε υποστηρίζουν ελπίζω να σταματήσει όλο αυτό γιατί εμείς οι ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε τους φιλάθλους κοντά μας

Στην τηλεόραση βλέπουμε τον κόσμο να τρέχει στα σούπερ μάρκετ για να αγοράσει πράγματα. Κάνατε το ίδιο;

Έχουμε προλάβει να πάμε στο σούπερ μάρκετ και να προμηθευτούμε αρκετά πράγματα για το σπίτι, οπότε είμαστε πλήρεις γενικότερα δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο κόσμος ούτε τα μίντια να πανικοβάλλουν τον κόσμο είναι μια κατάσταση που θα την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με ψυχραιμία

 

SERIE A Τελευταία Νέα