Αντετοκούνμπο ή Εμπίντ: Δημοσιογράφοι του «ESPN» διαφώνησαν στο δίλημμα (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο ή Εμπίντ: Δημοσιογράφοι του «ESPN» διαφώνησαν στο δίλημμα (vid)

bet365

Έντονη συζήτηση για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή ο Τζοέλ Εμπίντ θα βρεθούν στους τελικούς του ΝΒΑ είχαν οι Στίβεν Σμιθ και Μαξ Κέλερμαν.

Τα... αίματα «άναψαν» στην εκπομπή «First Take», όταν οι δύο δημοσιογράφοι διαφώνησαν στο δίλημμα «Γιάννης Αντετοκούνμπο ή Τζοέλ Εμπίντ» και ποιος από τους δύο θα καταφέρει να βρεθεί στους τελικούς του ΝΒΑ.

Αρχικά ο Στίβεν Σμιθ ανέφερε πως δεν βλέπει τον τρόπο που οι Μπακς μπορούν να πάνε στους τελικούς, αναφέροντας: «Μού αρέσει ότι βλέπω. Ο Μπούντενχόλζερ είναι προπονητής -φαινόμενο, ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης -φαινόμενο, ξέρω πως έχουν την Νο1 επίθεση. Βλέπω τον Greek Freak να έρχεται, είναι στο προσκήνιο, αλλά περιμένω τους Σίξερς, εξαιτίας των Εμπίντ - Σίμονς» και συνέχισε, εκθειάζοντας τον Καμερουνέζο σέντερ.

Ο Μαξ Κέλερμαν «αντεπιτέθηκε», λέγοντας: «Έχουν τον Αντετοκούνμπο, έχασαν τον Μπρόγκτον, έχασαν τον Μίροτιτς, κι όμως είναι καλύτεροι από ποτέ. Εκείνος είναι καλύτερος από ποτέ. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Το επίπεδο της συναισθηματικής ωριμότητας που δείχνει είναι διαφορετικό από αυτό των Εμπίντ και Σίμονς. Τα στατιστικά του λένε πως αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, μαζί με τον ΛεΜπρόν και τον Ντόντσιτς».

 

NBA Τελευταία Νέα