Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

Gazzetta team
Σλούκας: «Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό»

bet365

Ο Κώστας Σλούκας τοποθετήθηκε για το γεγονός να μην κρατήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ, πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπεσίκτας.

Ο Έλληνας γκαρντ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Φενέρ, είπε σχετικά: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι' αυτή την ομάδα.

Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια και παλεύω γι' αυτές. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ' αυτή τη χώρα και τη γνωρίζω. Πάντα το σέβομαι αυτό. Ναι, είμαι Έλληνας, αλλά βρίσκομαι είμαι εδώ κάθε μέρα και παλεύω για τη Φενέρ, που εκπροσωπεί την Τουρκία».

Ο Σλούκας δεν κράτησε πανό για τον Ατατούρκ και οι φίλοι της Φενέρ αντέδρασαν (vid)

Ερντέν σε Σλούκα: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα