Στη ρουμανική Μποτοσάνι ο Χαλκιαδάκης

Gazzetta team
Στη ρουμανική Μποτοσάνι ο Χαλκιαδάκης

bet365

Συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι, που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας υπέγραψε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης και θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας.

Ο πρώην φορ των Χανίων κάνει το «άλμα» στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Μποτοσάνι, ομάδας της Liga 1 της Ρουμανίας, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και ο Άρης Σοϊλέδης, πριν μεταγραφεί στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Χαλκιαδάκης αφήνει την Ελλάδα έπεια από δυο σεζόν με τα χρώματα των Κρητικών, με 10 γκολ και 2 ασίστ σε 62 παιχνίδια και θα ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού με τη φανέλα της Μποτοσάνι, που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Φέτος η νέα ομάδα του Έλληνα επιθετικού βρίσκεται στην 6η θέση με δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενοςπου υπέγραψα συμβόλαιο 2 ετών με την fc Botosani... Προσπαθούσα καιρό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και είμαι δίπλα χαρούμενος που το κατάφερα και στο εξωτερικό σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα όπως η Liga 1.. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και τον εκπρόσωπο μου Τάσο Τσιρικο για την συνεργασία και την επίτευξη της συμφωνίας...Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα