Το μήνυμα του Μπέικερ στα παιδιά: «Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε από το μηδέν κι έγινε MVP» (pics & vids)

Gazzetta team
Το μήνυμα του Μπέικερ στα παιδιά: «Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε από το μηδέν κι έγινε MVP» (pics & vids)

bet365

Ο Γκέινον Μπέικερ μίλησε στα παιδιά του camp του στα Νέα Μουδανιά για την εργατικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τον έκανε MVP του ΝΒΑ.

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η σημερινή για 100 περίπου παιδιά που συμμετέχουν στο BASKET CAMP MOUDANIA-GANON BAKER.

Ο σπουδαίος Αμερικανός κόουτς και κορυφαίος στην κατηγορία SKILL DEVELOPMENT, Γκέινον Μπέικερ, μονοπώλησε με την παρουσία του το ενδιαφέρον και το βλέμμα των παιδιών. Για πάνω από 4 ώρες τους έδειξε σπάνιες ασκήσεις με την πολύτιμη βοήθεια του κόουτς Δημήτρη Γαλάνη, ασκήσεις και κινήσεις που θα βελτιώσουν την τεχνική τους, αλλά και θα βελτιώσουν τη σωματική τους αντοχή.

«Βγάλτε ενέργεια, ένταση, πάθος και μη δείχνετε αδυναμία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε από το μηδέν, δούλεψε και πλέον είναι ο MVP του ΝΒΑ», τόνισε o Μπέικερ.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και στη συνέχεια έπαιξαν προπονητικά διπλά. Στη δεύτερη ημέρα παρών ήταν και ο Δήμαρχος Προποντίδας, κ. Καρράς, ενώ η ΕΡΤ3 ήρθε να καλύψει το γεγονός, στο οποίο μίλησαν τόσο ο Γκέινον Μπέικερ, όσο και ο Δημήτρης Γαλάνης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως για τις ανάγκες του καμπ, χρησιμοποιούνται και άλλα δύο κλειστά της περιοχής,

 

Τελευταία Νέα