Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.05.21|09:48

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουν.: Ψαγμένα στατιστικά, προτάσεις και Bet Builder!

ρόμα-μάντσεστερ-γιουν-ψαγμένα-στατισ-163328

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη της με 6-2 στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρόμα, ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση της σημερινής ρεβάνς, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία τους.

Αρσεναλ-Βιγιαρεάλ

 

 

Πρώτοι σκόρερ

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ σε Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπη, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει και τις εκτελέσεις πέναλτι. Από πλευράς Ρόμα Βερετούτ (εκτελεί τα πέναλτι) και Μαγιοράλ οδηγούν την κούρσα.

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Η Γιουνάιτεντ σκοράρει αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο διάστημα 16′-30′. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρόμα, που έχει πετύχει 16 γκολ συνολικά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Γκολ

 

 

Ακριβή σκορ

Το 0-0 είναι αποτέλεσμα που έχει έρθει περισσότερες φορές στα ματς της ομάδας του Σόλσκιερ. Εντυπωσιακό ότι το σκορ που έχουμε δει περισσότερες φορές στα παιχνίδια της Ρόμα είναι το 3-1! 

Σκορ

Bet Builder

Από τη στιγμή που η πρόκριση έχει κριθεί, δεν αποκλείουμε ανοιχτό ματς. Εξάλλου και η Ρόμα θα ήθελε να κλείσει με θετικό τρόπο τη φετινή της πορεία.

Bet Builder

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip