Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.02.22|00:39

Kingbet Kingbet

Αυτά είναι τα φαβορί για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

αυτά-είναι-τα-φαβορί-για-τον-επόμενο-τζ-165929

Μετά από δεκαπέντε χρόνια και πέντε ταινίες, ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρέτησε το ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Η 25η ταινία του θρυλικού franchise, «No Time to Die», έσπασε ταμεία και ήταν η τελευταία για τον 52χρονο Αγγλο, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με μια νέα εποχή για τον διασημότερο κινηματογραφικό πράκτορα, που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί λιγότερο άτρωτος και πιο ανθρώπινος από ποτέ. Πριν καλά καλά κατέβει από τις αίθουσες η τελευταία  ταινία, οι αποδόσεις για τη διαδοχή του Μποντ είχαν αρχίσει να παίζουν έντονα.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”100%”]

Τα φαβορί

Απομένει πλέον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος Μποντ. Η εταιρεία παραγωγής Eon τηρεί σιγή ιχθύος και σίγουρα έχει ένα δύσκολο έργο στα χέρια της, αφού πρόσφατα γκάλοπ δείχνουν πως ο Ντάνιελ Κρεγκ υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στο ρόλο του 007.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η ανεπίσημη αναζήτηση του έβδομου James Bond 007, ο Τζέιμς Νόρτον παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί. Όμως η κούρσα έχει πια νέο βασιλιά. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει πια ο Ρενέ Ζαν Πέιτζ, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.25. Ακολουθεί ως δεύτερο φαβορί ο Χένρι Καβίλ σε απόδοση 4.00, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται από κοινού οι Ίντρις Έλμπα και Τομ Χάρντι (6.00). Όσο για τον Νόρτον, ακολουθεί τέταρτος και έχει πέσει στο 7.00.

Αουτσάιντερ

Κόλιν Φάρελ, Σαμ Ράιλι και Γουίλ Σμιθ είναι οι τρεις ουραγοί της κούρσας και η απόδοση του καθενός εξ’αυτών κυμαίνεται στο 501.00!

Δείτε τις αναλυτικές αποδόσεις για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip