Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.01.21|09:13

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Αποδόσεις για τα γκολ του Παπασταθόπουλου (vid)

αποδόσεις-για-τα-γκολ-του-παπασταθόπο-156771

Επειτα από 13 εξαιρετικά επιτυχημένα χρόνια στο εξωτερικό, o Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στους Πειραιώτες και οι στοιχηματικές δεν θα μπορούσαν να μην του αφιερώσουν το δικό του ειδικό στοίχημα, σχετικά με τα γκολ που θα σημειώσει ως το τέλος της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας ο Καλαματιανός στόπερ.

 

 

Ο Σωκράτης ποτέ δεν ήταν σκόρερ, σε αντίθεση με τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο υπάρχει αντίστοιχο ειδικό στοίχημα. Την καριέρα του την έκανε χάρη στην αμυντική του αντίληψη και τη μαχητικότητα. Για αυτό και το ενδεχόμενο να πετύχει λιγότερα από δύο γκολ στα ματς που απομένουν στη σεζόν (δεν υπολογίζονται τα πλέι οφ) βρίσκεται στο 1.30, ενώ με απόδοση 3.30 πληρώνει το over 1.5.

Τα δύο γκολ σε μία σεζόν είναι το ρεκόρ του Παπασταθόπουλου σε αγώνες πρωταθλήματος. Το κατάφερε μία φορά με την Τζένοα, μία με την Αρσεναλ και δύο με την Ντόρτμουντ, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είχε τουλάχιστον 20 συμμετοχές. Πλέον απομένουν μόλις 8 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, πριν οδηγηθούμε στα πλέι οφ.

Πριν αποχωρήσει από την ΑΕΚ για την Τζένοα, το 2008, ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Super League, πετυχαίνοντας ένα γκολ, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (video), ενώ άλλο ένα γκολ είχε στο Κύπελλο.

Το μοναδικό του γκολ στη Σούπερ Λίγκα

Δείτε το μοναδικό γκολ του Σωκράτη στη Σούπερ Λίγκα, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ηλικία 20 ετών.

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip