in

Την ευκαιρία να βρίσουν τον σωστό διαιτητή θα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ομόνοια

Αναμνήσεις από το παρελθόν στους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά φέρνει το άκουσμα της είδησης πως ο Κρεγκ Πόουσον θα διαιτητεύσει την αυριανή αναμέτρηση των “ασπρόμαυρων” με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Για τους λάτρεις των αποτυχημένων προσπαθειών του ΠΑΟΚ να εισέλθει σε κάποιον όμιλο του Τσαμπινος Λιγκ, να υπενθυμίσουμε πως ο Άγγλος ρέφερι είχε διαιτητεύσει ένα Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2, το τελευταίο μας καλοκαίρι δίχως Covid, με τους “ασπρόμαυρους” να διαμαρτύρονται εντόνως για την διαιτησία. Μάλιστα κάτοχοι lower και μη έσπευσαν να απευθυνθούν προσωπικά στον Κρεγκ Πόουσον μέσα από τα φέισμπουκ, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, κατεβάζοντας καντήλια σε λάθος άνθρωπο.

Η αναζήτηση του σωστού Κρεγκ Πόοσουν αποδείχθηκε ένας πραγματικός γολγοθάς (φωνή Γιώργου Μίνου ) καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χαρίσανε τις ευχούλες τους σε λάθος πρόσωπο που είχε απλά το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον Άγγλο διαιτητή. Κάτι που ανάγκασε την εταιρία Osmos “λέγεται παρακαλώ” (με φωνή Χαρούλα από το Ρετιρέ ) να βγάλει σχετική ανακοίνωση.

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσον, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Official Statement from Osmo UKWe would like to take this opportunity to inform those who have spent the last 14 hours…

Δημοσιεύτηκε από Osmo UK στις Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Βέβαια μέσα στην βορά των σχολίων δεν έλειψαν και τοποθετήσεις πραγματικά οργισμένων οπαδών των χρωμάτων και των βερνικιών τομέας στον οποίον δραστηριοποιείται η Osmos Uk…

Θα καταφέρει να νικήσει ο ΠΑΟΚ και την διαιτησία στο παιχνίδι με την Ομόνοια; Στο 1.58 το διπλό

Οι τρελοί της Stoiximan έβγαλαν ειδικά στοιχήματα για την πρώτη γυναίκα διαιτητή του Τσουλού

Χάστης ετοιμάζοταν για μεγάλο πανηγύρι με τα Η/Τ που έπαιξε, τελικά ο Μανθάνο τον πήγε κουβά