in

Η Στεφανί Φραπάρ είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα ακούσει ευχές επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ

Θα σφυρίξει το ματς της Γηραιάς Μιλφάρας ,Γιουβέντους

Η Στεφανί Φραπάρ είναι 36 ετών, είναι Γαλλίδα και είναι και διαιτητής. Ε, και η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε η Φραπάρ να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διαιτητεύσει αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, η Φραπάρ, που είναι σε μιλφοειδή ηλικία, θα σφυρίξει το παιχνίδι της Γηραιάς Μιλφάρας Γιουβέντους με τη Ντιναμό Κιέβου στο Τορίνο και αναμένεται να ακούσει κάμποσες ευχές στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.

Το προηγούμενο ρεκόρ της Φράπαρ ήταν τον Οκτώβριο, όταν έγινε η πρώτη γυναίκα που σφυρίζει αγώνα στο Europa League (στο Λέστερ- Ζόρια) . Πριν από ένα χρόνο έγινε η πρώτη γυναίκα ρέφερι στην ιστορία που διεύθυνε τελικό ποδοσφαίρου ανδρών σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Tον τελικό του Μilko Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.

Η Φραπάρ είναι γεννημένη στην περιοχή Herblay-sur-Seine της Γαλλίας και βρίσκεται στη λίστα διεθνών διαιτητών της FIFA από το 2009.

Ε και μιας και στο παιχνίδι που θα σφυρίζει η Φραπάρ υπάρχει και ο κάγκουρας Ρονάλντο και ένα σωρό άλλοι κλαρινογαμπροί, λέμε να ποντάρουμε στο pamestoixima πως θα έχουμε αμφίρροπο ματς με όλους τους παίκτες να τα δίνουν όλα για να εντυπωσιάσουν τη διατητίνα. Επιλέγουμε σκορ πολλαπλών επιλογών, δηλαδή πως άμα το ματς λήξει 2-1, 1-1 ή 1-2 παίρνεις απόδοση 2,95 μονάδες. Μία χαρά δηλαδή.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

Novileague: 300€ για τους ονειροπόλους που θα μαντέψουν σωστά τα σκορ 3 αναμετρήσεων

”Μάντεψε ποιο”, βασικά θα σου πούμε εμείς, στο Casino της Novibet