Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.12.20|09:48

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Big Brother 2020: Ολες οι αποδόσεις του αποψινού τελικού

big-brother-2020-ολες-οι-αποδόσεις-του-αποψινού-τελ-160240

Ποιος θα κερδίσει το Big Brother; Η απάντηση θα δοθεί απόψε, αφού από την ψηφοφορία του κοινού θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του γνωστού ριάλιτι, που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

 

 

Βig Brother 2020 στοίχημα και αποδόσεις

Η Αννα-Μαρία Ψυχαράκη μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στον τελικό, αφού πλέον η νίκη της έχει πέσει στο 1.20. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Θέμη Κανέλλου, του φαβορί στους πρώτους μήνες του παιχνιδιού.

Ο τελικός μοιάζει να εξελίσσεται σε γυναικεία υπόθεση. Το πιο δυνατό από τα αουτσάιντερ είναι η Σοφία Δανέζη (3.50), ενώ από εκεί και πέρα ακολουθούν οι τρεις άντρες: ο Δημήτρης Πυργίδης (5.00), ο Ζακ Ιωαννίδης που μέχρι πρόσφατα ήταν το δεύτερο φαβορί, αλλά υποχώρησε στο 8.00, αλλά και ο Γρηγόρης Τσεκούρας, το απόλυτο αουτσάιντερ, με 21.00.

Στοιχήματα προσφέρονται για όλες τις θέσεις της κατάταξης στον τελικό (1-5), οπότε μπορεί να βρεθεί στοιχηματική αξία, αφού η κούρσα για τη νίκη μοιάζει τελειωμένη υπόθεση.

Big Brother 2020 ώρα και κανάλι

Το κατά πολλούς δημοφιλέστερο παγκοσμίως ριάλιτι παίζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το βλέπουμε ζωντανά κάθε Κυριακή την ίδια ώρα (21:00). Συγκεκριμένα, τότε γίνεται το live show, κατά τη διάρκεια του οποίου, ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί. Τις υπόλοιπες μέρες, μπορούμε να παρακολουθούμε το Big Brother από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στις 23:00 – 01:00 τα ξημερώματα. 

Big Brother 2020 παρουσιαστής

Παρουσιαστής του Big Brother 2020 είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος εξαργύρωσε τη συμμετοχή του σε γνωστό ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR και πλέον θα τον βλέπουμε συχνά στις τηλεοράσεις μας! Σε καίριο ρόλο βρίσκεται και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο πατριάρχης του ελληνικού ριάλιτι.

Big Brother 2020 κορονοϊός

Με όλα αυτά που έγιναν με την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν λογικό, πολλοί να ανησύχησαν για τους παίκτες που είχαν μπει μέσα στο σπίτι του Big Brother. Οπως έγινε γνωστό, έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς, ενώ υποβλήθηκαν ακόμη και σε τεστ για τον κορωνοϊό πριν μπουν στο σπίτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μεγάλη απολύμανση στις εγκαταστάσεις που θα γυρίζεται το ριάλιτι, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και έχουν ερωτηθεί όλοι αν ταξίδεψαν πρόσφατα στο εξωτερικό ή αν ήρθαν σε επαφή με κάποιον που ταξίδεψε εκτός Ελλάδος.  

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip