Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στην ΑΕΚ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μεγάλη ημέρα και σήμερα για τον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ. Χθες, στο ποδόσφαιρο πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με ανατροπή επί της Βόλφσμπουργκ και σήμερα, στο μπάσκετ, διεκδικεί την παρουσία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ενωση διαθέτει παίκτες που έχουν μεγαλύτερες παραστάσεις σε κρίσιμα ματς από τη Σαραγόσα, την οποία αντιμετωπίζει στο νοκ-άουτ ημιτελικό, ενώ χάλασε λιγότερη ενέργεια από τη σημερινή της αντίπαλο στα προημιτελικά. Πιστεύουμε πως η ΑΕΚ είναι σε θέση να νικήσει και να διεκδικήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό και η νίκη της, σε απόδοση 1.79 στον stoiximan είναι το σημείο που μπαίνει στις επιλογές μας.

Πλην του Τσάμπιονς Λιγκ, στο μπάσκετ, υπάρχει και στοίχημα Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στη φετινή διοργάνωση έχοντας εκτός έδρας ματς με τη Χίμκι. Μία αναμέτρηση που θα υπάρχουν θεατές στις εξέδρες. Η απόφαση για το αν ένα γήπεδο έχει κόσμο εξαρτάται από τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση της κάθε χώρας. Από την Ευρωλίγκα, έχουμε κρατήσει τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ 5.5 πόντων στην έδρα της Μπασκόνια. Η Ρεάλ μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος και φυσικά είναι ένα επίπεδο παραπάνω βάσει παικτών.

Συνεχίζουμε με ποδόσφαιρο και τη συνάντηση Μπρέντα – Γιονγκ Αγιαξ. Η γηπεδούχος μετράει το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας (5/5) έχοντας σημειώσει 14 τέρματα σε αυτό το διάστημα. Στα 4 από αυτά έχει σημειώσει τουλάχιστον από 1 γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Ομάδα που παίζει πάντα επίθεση ο Γιονγκ Αγιαξ, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Πολύ λογική επιλογή μοιάζει το ενδεχόμενο να ξεφύγει στο σκορ η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση και το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Χ ημίχρονο στη συνάντηση Γκιμαράες - Πάκος Φερέιρα. Δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο καμία μέχρι στιγμής. Περιμένοντας ένα ματς χωρίς ρίσκα και από τις δύο αρχικά, έχει λογική το ενδεχόμενο να είναι ισόπαλες στο πρώτο 45λεπτο.

 

Τελευταία Νέα