Προγνωστικά στοιχήματος | Ωρα αντεπίθεσης για Γκουαρανί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ωρα αντεπίθεσης για Γκουαρανί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Η μετριότατη αγωνιστική παρουσία της Γκουαρανί στο πρώτο αυτό κομμάτι της σεζόν στη Β Βραζιλίας, είναι ως συνέπεια την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Με απολογισμό 1 νίκη και 5 ήττες στις 6 πρώτες αγωνιστικές, η διοίκηση αποφάσισε την απομάκρυνση του Τιάγκο Καρπίνι και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Καταλά. Ο τελευταίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με την Οέστε, με ζητούμενο την (πρώτη εντός έδρας) νίκη που θα έχει τόσο βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό αντίκτυπο. Συγκριτικά με το πιο πρόσφατο χρονικά ματς, στην Γκουαρανί, υπάρχουν και επιστροφές σημαντικών παικτών. Λίγα πράγματα για την Οέστε, η οποία όπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες στοίχημα, δεν έχει ακόμα νίκη στη σεζόν και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Η Γκουαρανί θα έχει αλλαγμένη ψυχολογία από την αλλαγή προπονητή και αντιμετωπίζει μία ομάδα που βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από αυτή. Σε συνάρτηση με το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα της, της δίνεται η ευκαιρία να φτάσει στη νίκη και ο άσος, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.76 στη Betshop, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Σε αντίθετη φόρμα βρίσκονται Νόρμπι και Εργκριτε, που τίθενται αντιμέτωπες σε αναμέτρηση για τη Β Σουηδίας. Εξι αγώνες χωρίς νίκη για τη Νόρμπι (2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε αυτό το διάστημα), η οποία συνήθως προηγείται, αλλά δεν έχει διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή της. Επτά αγώνες χωρίς ήττα (3 νίκες και 4 ισοπαλίες) μετράει από την άλλη η Εργκριτε, η οποία παρουσιάζεται και πιο αξιόπιστη αμυντικά σε αυτό το διάστημα. Βασιζόμενοι στη φόρμα αλλά και στην πρόσφατη παράδοση (δύο σερί διπλά η Εργκριτε) το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ αποτελεί την επιλογή μας.

Στο Μεξικό τέλος και τον αγώνα Λεόν – Ατλας, επιλέγουμε τον άσο, σημείο που ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας για σήμερα. Η Λεόν παρουσιάζει πολύ πιο σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις και δείχνει πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Εχοντας ως σύμμαχο και την παράδοση, έχει το σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο σημερινό μεταξύ τους ματς.
 

Τελευταία Νέα