Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλά που αξίζουν το ρίσκο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλά που αξίζουν το ρίσκο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες, αρχικά επί της Κουόπιο (5-0 εντός) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα επί της Οντ (2-0 εντός) για το πρωτάθλημα Νορβηγίας, θα αγωνιστεί η Μόλντε. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας επιβεβαίωσαν ακόμα μία φορά πως έχουν το εύκολο γκολ ενώ κυρίως, εμφάνισαν μεγάλη βελτίωση στα δύο αυτά ματς στο αμυντικό κομμάτι, τομέας που γενικά έδειξαν αδυναμίες τον τελευταίο μήνα. Η Μόλντε υπερτερεί φυσικά βάσει ρόστερ ενώ είναι και ομάδα με μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Βασιζόμενοι σε αυτό αλλά και στην αγωνιστική τους βελτίωση στα δύο πιο πρόσφατα ματς, το διπλό σε απόδοση 1.77 στην Interwetten είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ένα επίπεδο παραπάνω από όλες τις ομάδες της Κροατίας είναι εδώ και καιρό η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο, τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση κατακτώντας για 14η σερί φορά την κούπα. Αρχισε εντυπωσιακά και τη φετινή της πορεία, επικρατώντας εύκολα 6-0 εντός έδρας της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και 1-0 στην έδρα της Ιστρα στο τελευταίο χρονικά. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε όλες τις θέσεις. Το τρίτο σερί πρωτάθλημα Ρουμανίας κατέκτησε με τη σειρά της η Κλουζ, η οποία φέτος έχει αρχίσει με 2/2 σε Ευρώπη (2-0 εκτός τη Φλοριάνα) και πρωτάθλημα (2-1 στην έδρα της Ακαντέμια), οι νίκες της όμως δεν ήρθαν και τόσο εύκολα. Δίνουμε το σαφές προβάδισμα νίκης στη φιλοξενούμενη και το διπλό – σημείο που προσφέρεται σε τιμές φαβορί αλλά αρκετά πάνω από τον διπλασιασμό - αποτελεί και εδώ την επιλογή μας.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοίχημα με την αναμέτρηση Σούντουβα – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρσι, με τη Σούντουβα να προκρίνεται. Οι Ισραηλινοί, στην τεχνική ηγεσία των οποίων βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης αναμένεται έτσι να θελήσουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς και μπορούν να το κάνουν. Με το διπλό.
 

Τελευταία Νέα