Προγνωστικά στοιχήματος | Παίρνει θέση στον τελικό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παίρνει θέση στον τελικό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Η πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα προκύψει σήμερα. Λειψία και Παρί Ζεν Ζερμέν είναι οι ομάδες που θα αναμετρηθούν στον νοκ-άουτ ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ντα Λουζ», στη Λισσαβώνα, έδρα της Μπενφίκα. Οποια από τις δύο ομάδες πάρει το εισιτήριο, θα βρεθεί σε τελικό κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Λειψία απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Παρί την Αταλάντα. Οι Γάλλοι διατηρούν την παράδοση με το μέρος τους (6 νίκες και 4 ήττες στα 10 πιο πρόσφατα ματς με αντιπάλους από τη Γερμανία) ενώ ποιοτικά είναι και αυτοί που υπερτερούν βάσει ρόστερ. Η μεγάλη δύναμή τους βρίσκεται στην επίθεση, εκεί που δεσπόζουν οι Κιλιάν Μπαπέ, Μάουρο Ικάρντι και Νεϊμάρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν λογίζεται δίκαια ως φαβορί για τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό. Περιμένουμε από τους Γάλλους να παραταχθούν ακόμα μία φορά με επιθετική διάθεση και σε μία επιλογή για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα 2 + G/G σε απόδοση 3.25 στη Novibet. Θεωρούμε πως θα υπάρξουν κενά και στην άμυνα της Παρί τα οποία είναι σε θέση να αξιοποιήσει η Λειψία και να βρει με τη σειρά της τουλάχιστον μία φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Από την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται και η δεύτερη επιλογή της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος και το ματς Ντινάμο Μπρεστ – Αστανά. Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο προβλέπεται παράταση και εφόσον χρειαστεί ακολουθείται η διαδικασία των πέναλτι. Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό οι φιλοξενούμενοι, αυτό όμως αντισταθμίζεται από την μετριότατη κατάσταση στην οποία έχει δείξει πως βρίσκεται η Ντινάμο στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα). Περιμένοντας μία αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επιλέγουμε την ισοπαλία.
 

Τελευταία Νέα