Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.08.20|01:44

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

Μέγας είσαι Λέβα και θαυμαστά τα έργα σου

μέγας-είσαι-λέβα-και-θαυμαστά-τα-έργα-σ-11118

Καλημέρα. Τη Δευτέρα για τα προημιτελικά του Europa League πολλοί πληρώθηκαν από τη νίκη της Ιντερ επί της Λεβερκούζεν (2-1), ενώ λιγότεροι ήταν αυτοί που την πάτησαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Κοπεγχάγης (1-0). Την Τρίτη πληρώθηκε κόσμος και κοσμάκης από Σεβίλλη (1-0 στο τέλος τη Γουλβς) και Σαχτάρ (4-1 τη Βασιλεία) και μάλιστα όπως όλοι περίμεναν, με Under η πρώτη, με G/G+Over η δεύτερη εκτοξεύοντας τις αποδόσεις. Την Τετάρτη, στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ, η ανατροπή της Παρί απέναντι στην Αταλάντα (2-1) στα χασομέρια γλίτωσε πολύ κόσμο από εγκεφαλικό. Χθες λοιπόν ήρθε η στιγμή που κλαίμε.

Ο μισός, μπορεί και παραπάνω, πλανήτης έκανε βουτιά στον κουβά μιας και η Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας ήττα-αποκλεισμό από τη Λειψία (1-2). Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συνέβαινε να την πατήσει ένα φαβορί (όπως και να δούμε παράταση ή πέναλτι που αγνοούνται), δεν περίμενα να είναι οι μπαρουτοκαπνισμένοι «ροχιμπλάνκος», τόσο λόγω εμπειρίας όσο και διαφοράς στην ποιότητα. Εγινε όμως σε ένα από τα χειρότερα βράδια του Σιμεόνε στον πάγκο της Μαδριλένων, «πληρώνοντας» την επιλογή του να ποντάρει σε παίκτες εργάτες με κύριο προσόν τη δύναμη αφήνοντας στον πάγκο πολλά κιλά ταλέντο. Ολα αυτά ανήκουν στο χθες, απόψε έχει ματσάρα και οφείλουμε να την απολαύσουμε.

 

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου λοιπόν σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και τελικός βάσει ποιότητας και ονόματος των ομάδων, όχι όμως και σύμφωνα με τη φετινή τους πορεία. Αν και η διακοπή τους βρήκε στο +2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μπλαουγκράνα» απώλεσαν το πρωτάθλημα τερματίζοντας δεύτεροι με -5, έχοντας απολογισμό μετά την επανέναρξη 7-3-1. Οπως ήταν λογικό αυτό προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό, με το κλίμα κάθε άλλο παρά ιδανικό να χαρακτηρίζεται. Ο προπονητής Κίκε Σετιέν θεωρείται (και είναι) λίγος, με τον Μέσι να βγαίνει μπροστά και να ηγείται της προσπάθειας για κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά. Ο Αργεντινός είναι το Α και το Ω της Μπάρσα, δείχνει να προσπαθεί να τα κάνει όλα, κανείς δεν αμφισβητεί την τεράστια αξία του (αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ποδοσφαίρου), πιστεύω όμως πως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ειδικά όταν απέναντι υπάρχει η «μηχανή» που λέγεται Μπάγερν Μονάχου.

Παρά το γεγονός πως είχε «καθαρίσει» την πρόκριση στα προημιτελικά από το πρώτο ματς κόντρα στην Τσέλσι, η Μπάγερν δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και με σπουδαία εμφάνιση πάτησε ξανά τους «μπλε» (4-1) στέλνοντας μήνυμα κυριαρχίας. Σε τρομερή κατάσταση ο Πολωνός επιθετικός Λεβαντόφκσι (ο οποίος έχει σκοράρει και στις επτά εμφανίσεις του φέτος στον θεσμό βρίσκοντας δίχτυα ανά 47′), 18 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν οι Βαυαροί, 27 ματς αήττητοι (26-1-0), 8 νίκες σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση, τους θεωρώ απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Οριακά αποδεκτό το διπλό  στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (τυπικά φιλοξενούμενη η Μπάγερν) σε τιμές διπλασιασμού, αφού αυτό μεταφράζεται σε 50% πιθανότητα για νίκη των Γερμανών αφήνοντας άλλο τόσο σε άσο και Χ μαζί, αντίπαλος όμως είναι η Μπαρτσελόνα και όχι η Λειψία ή η Ντόρτμουντ. Θα το επιλέξω συνδυάζοντάς το με το να σκοράρουν αμφότερες (G/G) ευελπιστώντας να δω ένα ωραίο ματς με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Αν πληρωθούμε κιόλας ακόμα καλύτερα. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip