Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.08.20|00:00

Θανάσης Κυλώνης Θανάσης Κυλώνης

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

κάλλιο-αργά-παρά-ποτέ-11457

Καθόμουν χθες αργά το βράδυ στη βεράντα μου στη Χαλκιδική κοιτάζοντας το γεμάτο φεγγάρι κι αντί να ταξιδεύει το μυαλό μου σε εξωτικές παραλίες και επόμενα πλάνα διακοπών, είχαν γυρίσει τα μυαλά μου.

Ο λόγος; Απ’ αυτά που έγραψα στη στήλη της Παρασκευής στα προγνωστικά στοιχήαμτος για Π/Σ/Κ, το μοναδικό που έχασα απ’ όλο το τριήμερο ήταν το g/g+over της Παρί, το οποίο είχε την χαμηλότερη απόδοση απ’ όλα και «έκλεινε» μια τετράδα που πλήρωνε 15. Το Σάββατο κέρδισε η Αρσεναλ, με g/g+over μάλιστα, πολλά γκολ είδαμε και στο Νάπολι-Λάτσιο την Κυριακή, σκόραρε κι ο Ιμόμπιλε, ενώ όσοι αγοράσατε χθες την εφημερίδα, θα είδατε και το Χ που ανέλυσα-πρότεινα στον τελικό ανόδου Μπρέντφορντ-Φούλαμ. Κοινώς, από 7-8 επιλογές στις οποίες κατέληξα από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα, έβαλα στο παρολί μου τη μοναδική που δεν βγήκε. Παρολί θα μου πεις, γνωστό το ρίσκο. Αιτιολόγησα την Παρασκευή γιατί πόνταρα σε τετράδα και μία μόνο μονάδα όλες αυτές τις μέρες. Διακοπές γαρ… 

Λίγο ήθελε πάντως να γίνει η μεγάλη ανατροπή και ο Ιούλης να κλείσει με κέρδος αντί για χασούρα. Στο τέλος του κειμένου παραθέτω τον απολογισμό μήνα, όχι όμως και της σεζόν. Αυτός θα γίνει τέλη Αυγούστου, αφού η επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αποτελεί τη συνέχεια της σεζόν που διακόπηκε ξαφνικά το Μάρτιο ελέω κορονοϊού και θα ολοκληρωθεί τυπικά με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη του μήνα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Με το Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε την Παρασκευή, σήμερα στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ και τα δυο ζευγάρια της φάσης που δεν πρόλαβαν να παίξουν τα πρώτα ματς (Ιντερ-Χετάφε, Σεβίλλη-Ρόμα) και η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι.

 

 

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Σαχτάρ-Βόλφσμπουργκ, οι Ουκρανοί έχουν σαφές προβάδισμα μετά το 1-2 της Γερμανίας, μεγαλύτερη ποιότητα και ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά και μεγαλύτερη θεωρητικά ετοιμότητα, αφού μέχρι τα τέλη Ιούλη είχαν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά τους, όπου έκαναν και φέτος… περίπατο. O άσος σε τιμές αουτσάιντερ (2.72 στο Pamestoixima.gr) προκαλεί, προσωπικά όμως ποτέ δεν ποντάρω σε ομάδες που προκρίνονται ακόμα και με ήττα.

Στο Κοπεγχάγη-Μπασακσεχίρ οι ισορροπίες είναι πιο λεπτές. Οι Τούρκοι έχουν «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα, έχουν και ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόσφατη κατάκτηση του παρθενικού τους πρωταθλήματος, οι Δανοί έχουν σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία και έχουν κάνει αρκετές ανατροπές στην έδρα τους. Πολύ μπέρδεμα.

To Γιουνάιτεντ-Λίντσερ είναι εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα μετά το 0-5 των Αγγλων στην Αυστρία. Ο Σόλσκιερ θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς ενόψει του final-8 της Λισσαβόνας, αλλά η Λίντσερ με τον κάκιστο τρόπο που επέστρεψε μετά την διακοπή δεν δείχνει ικανή να κάνει ζημιά. Να πετύχει το γκολ της τιμής όμως μπορεί. Κοντά στο 2.10 το g/g, παίζεται στα προγνωστικά στοιχήματος. 

To Ιντερ-Χετάφε γίνεται στο γήπεδο της Σάλκε. Δεν αντιλέγω ότι οι Μιλανέζοι είναι το φαβορί, αλλά ο άσος στο 1.70 θα ήταν δίκαιος μόνο αν το ματς γινόταν στο «Μεάτσα», έστω και χωρίς κόσμο. Η Χετάφε μπορεί να έκλεισε άσχημα τη σεζόν, αλλά μιλάμε για μια καλή ισπανική ομάδα και με την παραδοσιακά «ανώμαλη» Ιντερ ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

oly

 

Σε ουδέτερο επί γερμανικού εδάφους (Ντούιμσπουργκ) γίνεται και το αυριανό Σεβίλλη-Ρόμα, ζευγάρι που θα μπορούσαμε κάλλιστα να το δούμε και στον τελικό. Αμφότερες έκαναν πολύ καλό φίνις στα πρωταθλήματά τους, θεωρητικά η Ρόμα είναι πιο «ζεστή» καθώς έπαιζε μέχρι το περασμένο Σ/Κ κερδίζοντας και τη Γιουβέντους, συνεπώς το 3.40 στο διπλό κρύβει αξία. Τα πλούσια σκορ είναι σήμα κατατεθέν των Ρωμαίων (9 σερί over, τα 8 με g/g), ο Τζέκο ξεκουράστηκε με τη Γιούβε, το over στο 2.00 μια χαρά είναι, ανεβαίνει ακόμα περισσότερο μαζί με g/g.

Τυπική διαδικασία δείχνει και το Λεβερκούζεν-Ρέιντζερς, μετά το 1-3 των Γερμανών στη Γλασκόβη. Εδώ λέω να ρισκάρω σε μια νίκη γοήτρου της ομάδας του Τζέραρντ, με το διπλό να είναι στα προγνωστικά στοιχήματος στο 5.00. Η Μπάγερ έχει να παίξει επίσημο ματς ένα μήνα και βάλε, η Ρέιντζερς μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα Σκωτίας το περασμένο Σάββατο κερδίζοντας 0-1 στο Αμπερντίν, μια 5η συνεχόμενη νίκη συνυπολογίζοντας τα δυνατά φιλικά που έδωσε τον Ιούλη (2-0 νίκησε τις Λυών, Νις, Κόβεντρι, 4-0 τη Μάδεργουελ). Σηκώνει και κάλυψη.

Τελειωμένη δείχνει η πρόκριση και στο Βασιλεία-Αϊντραχτ μετά το 0-3 των Ελβετών στη Φρανκφούρτη. Η Βασιλεία έπαιζε τη Δευτέρα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά εδώ οι αποδόσεις στο διπλό είναι ψυλλιασμένες (2.50+), όπως και στο over (ταβάνι 1.60).

Στο Γουλβς-Ολυμπιακός, όσο κι αν είναι ανώτεροι ποιοτικά οι «λύκοι», όσο κι αν έχει τις σημαντικές απουσίες των Σα και Σεμέδο ο Μαρτίνς, το 1.70 στον άσο δεν μού λέει κάτι. Ειδικά όταν η Γουλβς προκρίνεται και με 0-0 μετά το 1-1 στο «Καραϊσκάκης». Σφιχτή ομάδα είναι, Νο1 επιλογή το «2-3 γκολ» (1.95), σύνολο τερμάτων που το εμφανίζει με μεγάλη συχνότητα και καλύπτει πολλά πιθανά σκορ.

Και κλείνω τα προγνωστικά στοιχήματος με Ιταλία, όπου έχουμε τα πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β, με την διεξαγωγή του α’ γύρου σε μονούς αγώνες, οι οποίοι γίνονται στην έδρα των ομάδων που τερμάτισαν ψηλότερα στην κανονική διάρκεια. Χθες το Κιέβο-Εμπολι έληξε ισόπαλο και η ομάδα από την Βερόνα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, στο αποψινό Τσιταντέλα-Φροζινόνε αξίζει το ρίσκο στο 2.70 (Stoiximan) του άσου. Η 5η Τσιταντέλα έκλεισε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας δυο νίκες που της δίνουν ψυχολογία με γκολ στο φινάλε των αγώνων της, την ώρα που η 8η Φροζινόνε του Νέστα μπήκε με τα χίλια ζόρια στα πλέι οφ, πετυχαίνοντας μόλις μια νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της, κι αυτή πριν από έναν μήνα.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου για σήμερα και αύριο, διαλέγετε και παίρνετε. Μια μονάδα στη δυάδα του g/g της Γιουνάιτεντ με τον άσο της Τσιταντέλα, μια μονάδα στο over+g/g της Σεβίλλης μαζί με το 2-3 γκολ του Ολυμπιακού και μια μονάδα στη Ρέιντζερς. Καλή τύχη στις επιλογές σας, νέα στήλη την Παρασκευή με Τσάμπιονς Λιγκ…

 

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΟΥΛΗ 2020

56 στοιχήματα – 48 μονάδες 

24 κερδισμένα 

32 χαμένα 

0 επιστροφές

Σούμα: -11,5 μονάδες

Yield-23,95%

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip