Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

14.07.20|11:31

Θανάσης Κυλώνης Θανάσης Κυλώνης

Αντίπαλοι για ξέσπασμα

αντίπαλοι-για-ξέσπασμα-12153

Την Κυριακή δεν τα πήγαμε καλά ως στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος, μόνο η Τζένοα βγήκε, συνολικά το Σ/Κ έκλεισε με χασούρα. Το στοίχημα όμως είναι μαραθώνιος, ειδικά φέτος που η ποδοσφαιρική σεζόν λόγω κορονοϊού έχει τραβήξει πολύ. 

Το κουπόνι μεσοβδόμαδα είναι και πάλι γεμάτο, όχι τόσο σήμερα. Αύριο και την Πέμπτη παίζουν ουκ ολίγες ομάδες που «καίγονται» βαθμολογικά, οι αντίπαλοί τους είναι χαλαροί, με τις αποδόσεις τους να είναι από ικανοποιητικές μέχρι και προκλητικές, αλλά θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα τους. 

 

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα, μετρημένα κουκιά έχουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε… ντρίπλες. Στην Πρέμιερ Λιγκ ένα ματς γίνεται, το Τσέλσι-Νόριτς, και το ευχάριστο για τους «μπλε» είναι ότι παρά το… τρίμπαλο στο Σέφιλντ, η ήττα της Λέστερ και η χθεσινοβραδινή γκέλα της Γιουνάιτεντ, τους κράτησαν στην 3η θέση. Εκτός απροόπτου, η ομάδα του Λάμπαρντ θα επιστρέψει στις νίκες απόψε υποδεχόμενη την ελλιπή ουραγό, η οποία αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία με το 0-4 από τη Γούεστ Χαμ. Για την Τσέλσι ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ζωτικής σημασίας και το αποψινό είναι μακράν το ευκολότερο ματς που θα δώσει μέχρι το φινάλε της σεζόν, καθώς στη συνέχεια παίζει με τη Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό Κυπέλλου (Κυριακή), τη Λίβερπουλ, τη Γουλβς και την Μπάγερν. Περιμένω ένα ξέσπασμα, με την Τσέλσι να έχει πολύ υψηλά ποσοστά σε over φέτος, ενώ και η Νόριτς θα παίξει εντελώς ελεύθερα πλέον για να ευχαριστηθεί τα τελευταία της παιχνίδια στην Πρέμιερ. Ο άσος με over 3,5 στο 2.02 της Stoiximan είναι μια επιλογή.

Ανάλογο ζευγάρι έχουμε και στην Ιταλία σήμερα, το Αταλάντα-Μπρέσια, που είναι γειτονικό ντέρμπι της Λομβαρδίας με αντιπαλότητα. Χαώδης κι εδώ η διαφορά δυναμικής, οι «μπεργκαμάσκι» λίγο έλειψε να κερδίσουν και τη Γιουβέντους το Σάββατο, την ώρα που η Μπρέσια είναι καταδικασμένη πλέον σε υποβιβασμό μετά και το 0-3 από τη Ρόμα. Θα παραταχθεί κι αυτή με σημαντικές ελλείψεις, μια ευρεία νίκη της Αταλάντα είναι το πιθανότερο σενάριο, αφού μιλάμε για μια επίθεση φωτιά κι από την άλλη μια άμυνα σουρωτήρι. Το 1+over 3,5 στο 1.87 είναι λογικό με βάση τα φετινά στατιστικά της ομάδας του Γκασπερίνι και μπορεί να γίνει μια δυάδα στα προγνωστικά στοιχήματος μαζί με το combo της Τσέλσι.

 

Και για τα δύο αυτά παιχνίδια, θα βρείτε ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα στα Novi Specials και στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Novibet.  

Εριξα μια ματιά και στην Τσάμπιονσιπ, όπου βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Ασος που παίζεται στο 2.40 της Novibet, είναι η Λούτον, η οποία μάχεται σα… σκυλί για την σωτηρία της με τελευταίο της κατόρθωμα το διπλό στο εξάποντο με τη Χάντερσφιλντ. Απόψε υποδέχεται την ΚΠΡ, η οποία μετρά 5 ήττες στα 6 ματς που έδωσε μετά την επανέναρξη έχοντας εξασφαλίσει ωστόσο και μαθηματικά την παραμονή της και πιθανότατα θα παραταχθεί χωρίς τον αρχισκόρερ της. 

Αυτά τα λίγα για σήμερα, περισσότερα αύριο… 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip