Προγνωστικά στοιχήματος | Με παράδοση η Τότεναμ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με παράδοση η Τότεναμ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Θετική παράδοση τόσο για την Τότεναμ, όσο και τον προπονητή της, Ζοσέ Μουρίνιο, στα εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Αρσεναλ. Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου και το πρώτο ματς που προκύπτει επιλογή για το στοίχημα.

Η Τότεναμ δεν έχει ηττηθεί ειδικότερα στα 5 πιο πρόσφατα ματς που φιλοξένησε τους «κανονιέρηδες», με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Είναι το δέκατο εντός έδρας με αντίπαλο την Αρσεναλ για τον Μουρίνιο και στα εννέα προηγούμενα ο απολογισμός του είναι 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Αρσεναλ έχει σίγουρα βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μικέλ Αρτέτα, ωστόσο, ως φιλοξενούμενη, αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες φέτος (4 νίκες, 8 ισοπαλίες, 5 ήττες). Λόγω παράδοσης και της εκτός έδρας συμπεριφοράς των «κανονιέρηδων», ο άσος σε απόδοση 2.70 στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Ευνοημένη από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν βγήκε η Βαλένθια. Σε συνδυασμό με τη νίκη της (2-1 τη Βαγιαδολίδ) και τους χαμένους βαθμούς των Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ, έχει μπει και πάλι πολύ ζεστά στη διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στην έδρα της Λεγκανές αγωνίζεται σήμερα, την προτελευταία της κατάταξης και ομάδα με τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Οι «νυχτερίδες» είναι σε θέση να πάρουν το διπλό και θα τους εμπιστευτούμε.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Ιταλία και τον αγώνα Φιορεντίνα – Βερόνα για τη Serie A. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων το γεγονός πως διαθέτουν παίκτες με ποιότητα στην επίθεση. Μάλιστα η Φιορεντίνα επιβεβαιώνει το G/G στα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα ματς. Μοιάζει έτσι λογικό το ενδεχόμενο στο σημερινό μεταξύ τους ματς να βρουν και οι δύο δίχτυα, με το G/G, που προσφέρεται σε αξιοπρεπή απόδοση, να αποτελεί την τρίτη και τελευταία επιλογή μας για σήμερα.
 

Τελευταία Νέα