Προγνωστικά στοιχήματος | Σούπερ παράδοση για Μπιλμπάο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σούπερ παράδοση για Μπιλμπάο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Διαχρονικά, ο παράγοντας έδρα αποτελούσε πάντα ένα σημαντικό παράγοντα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι και τη φετινή σεζόν παρουσιάζονται ισχυροί στο γήπεδό τους, όπως επιβεβαιώνεται και από τις βαθμολογίες στοίχημα, με απολογισμό 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Μπιλμπάο είναι ακόμα μέσα στη διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου και σήμερα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Σεβίλλη. Εναν αντίπαλο απέναντι στον οποίο έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση, μετρώντας εννέα σερί νίκες ως γηπεδούχος σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Μπιλμπάο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ η παράδοση δεν μπορεί να περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. Με το ανάλογο ρίσκο, ο άσος σε απόδοση 3.20 στο Pamestoixima.gr, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Από την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουμε κρατήσει και τον άσο της Μαγιόρκα στη συνάντηση με τη Λεβάντε. Ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά το ματς για τη Μαγιόρκα αναφορικά με την αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι ομάδα που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα (7 νίκες, 1 ισοπαλία, 7 ήττες) και αντιμετωπίζει μία ομάδα χωρίς ουσιαστικούς στόχους μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Από την Ισπανία στην Ιταλία και τον αγώνα Βερόνα – Ιντερ για το Καμπιονάτο. Μεγάλη παράδοση για τους «νερατζούρι», που παραμένουν αήττητοι στα 17 πιο πρόσφατα ματς με αντίπαλο τη Βερόνα (14 νίκες και 3 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό). Επιπροσθέτως, μετά την απρόσμενη ήττα στην αναμέτρηση πρωταθλήματος που προηγήθηκε (2-1 εντός έδρας από Μπολόνια), σήμερα καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Περιμένοντας έτσι αντίδραση από την Ιντερ και μετρώντας και την παράδοση, το χαμηλό αλλά λογικό σε απόδοση διπλό είναι το σημείο που αποτελεί την επιλογή μας.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Τουρκία και το ματς Μπεσίκτας – Κασίμπασα. Η φιλοξενούμενη δεν έχει καθόλου καλή παράδοση στα εκτός έδρας ματς με αντιπάλους από την ίδια πόλη (1 ισοπαλία και 11 ήττες το σερί της) τη στιγμή που η Μπεσίκτας παρουσιάζεται πολύ δυνατή στο γήπεδό της. Με τον άσο.
 

Τελευταία Νέα